Antena Meniu Search
x

Video Un tânăr beat și drogat a făcut prăpăd cu BMW-ul pe o stradă din Piatra Neamț. Polițiștii spun că băiatul "manifesta un comportament nefiresc"

Un tânăr de 18 ani, care s-a urcat beat și drogat la volanul unui BMW, a avariat mai multe mașini, într-o parcare din Piatra Neamț. Testat de polițiști cu etilotest, rezultatul a fost 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat. În plus, băiatul a ieșit pozitiv la consumul de Amphetamină.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 14.09.2022, 11:27

Un tânăr beat și drogat a făcut prăpăd cu BMW-ul pe o stradă din Piatra Neamț. Polițiștii spun că băiatul "manifesta un comportament nefiresc" - stiri-neamt.ro ț ziarpiatraneamt.ro

Mai mulți șoferi și-au găsite mașinile lovite într-o parcare de pe bulevardul Dacia din Piatra Neamţ. Accidentul s-a produs în această dimineață, vinovat fiind un tânăr de 18 ani care s-a urcat la volan după ce consumase alcool şi substanţe psihoactive.

Tânărul beat și drogat a spulberat 6 mașini parcate în Piatra Neamț

Potrivit agenților, șase autoturisme au fost avariate de șoferul teribilist.

Redăm mai jos, integral, comunicatl IPJ Neamț: 

Pe acelaşi subiect

"Astăzi, 14 septembrie a.c., în jurul orei 06.30,  polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe bulevardul Dacia, în Piatra Neamț. Din cercetări le efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un tânăr, de 18 de ani, din Piatra Neamț, conducea un autoturism pe sectorul de drum anterior menționat, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, producând pagube materiale unui număr de 6 autoturisme, care se aflau parcate. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Întrucât manifesta un comportament nefiresc, tânărul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul indicând o valoare pozitivă pentru Amphetamină", au transmis polițiștii nemțeni.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Oamenii legii continuă cercetările în acest caz, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor obținute de reporterul Observator Angela Bertea -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Un tânăr beat și drogat a făcut prăpăd cu BMW-ul pe o stradă din Piatra Neamț. Polițiștii spun că băiatul "manifesta un comportament nefiresc"