Antena Meniu Search
x

Video Un tânăr cu fața acoperită a creat panică într-un cartier din Iași. Înarmat cu un cuțit, ar fi amenințat pe stradă trecătorii

Panică pe străzile din Iaşi, după ce un bărbat a scos un cuţit şi a început să ameninţe trecătorii. Poliţiştii şi jandarmii au fost chemaţi prin numărul de urgenţă 112 să intervină.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 29.11.2022, 13:32

Vezi și

DIn fericire, întregul incident s-a încheiat fără a exista victime omenești. O perosană a sunar, ieri, la 112, ca să sesizeze faptul că într-un cartier din Iași un tânăr cu fața acoperită ar amenința trecătorii înarmat fiind cu un cuțit. Imediat, la fața locului, pentru că nu se știa cât este de periculos individul, au fost trimise mai multe echipaje de poliție, de la aproape toate secțiile din oraș, dar și echipaje ale jandarmeriei și ale poliției locale.

Cuțitarul din Iași a fost dus la Socola

La momentul respectiv, bărbatul nu a mai fost găsit, dar, după discuțiile cu mai mulți martori, el a fost identificat. Agenții au mers la el acasă. A fost găsit, dar, pentru că era într-o stare extremă de agitație, a fost solicitată și o ambulanță, care l-a transportat la Institutul de Psihiatrie Socola. 

Polițiștii continuă verificările în acest caz și vor lua măsurile legale care se impun, dacă se constată că, într-adevăr, ar fi atacat pe cineva.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Un tânăr cu fața acoperită a creat panică într-un cartier din Iași. Înarmat cu un cuțit, ar fi amenințat pe stradă trecătorii