Antena Meniu Search
x

Ieşeni ameninţaţi pe stradă, de un tânăr înarmat cu un cuţit. Bărbatul a fost internat la Spitalul de Psihiatrie Socola

Clipe de panică, în plină stradă, în orașul Iași. Luni după-amiază, un bărbat a amenințat cu un cuțit mai mulți trecători. Tânărul în vârstă de 27 de ani a fost prins de polițiști și a fost dus la Spitalul de Psihiatrie Socola.

de Redactia Observator

la 28.11.2022, 18:43

tânăr înarmat cu un cuţit
Ieşeni ameninţaţi pe stradă, de un tânăr înarmat cu un cuţit - Shutterstock

Incidentul a avut loc luni. Potrivit polițiștilor, în jurul orei 14.50, Secția 1 Poliție a fost sesizată că pe strada Tabacului un bărbat ar amenința trecătorii cu un cuțit. La fața locului au fost trimise mai multe patrule de Poliție și Jandarmerie. Bărbatul a fost găsit și transportat la Socola.

Tânărul, internat la Socola, în Iaşi

„Cu ocazia verificărilor efectuate în zonă, polițiștii Secției 1 Poliție au stabilit identitatea persoanei în cauză, respectiv un tânăr de 27 de ani, din Iași care a fost depistat la domiciliu. Acesta fost imobilizat, condus la sediul secției și întrucât se afla într-o stare de agitație, a fost condus și internat la Spitalul de Psihiatrie Socola, au explicat reprezentanții IPJ Iași, potrivit Mediafax. Polițiștii continuă cercetările.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » Ieşeni ameninţaţi pe stradă, de un tânăr înarmat cu un cuţit. Bărbatul a fost internat la Spitalul de Psihiatrie Socola