Antena Meniu Search
x

Un tânăr de 17 ani a murit înecat la Therme Balotești. Paramedicii n-au putut face nimic pentru a-l salva

Un adolescent in vârstă de 17 ani s-a înecat, sâmbătă seară, în centrul de relaxare Therme din localitatea Baloteşti, situată în apropiere de Capitală. Cu toate eforturile depuse de echipajul medical care s-a deplasat de urgenţă la faţa locului, în final a fost declarat decesul victimei.

de Redactia Observator

la 13.02.2022, 09:13

Vezi și

Echipajul medical care s-a deplasat la faţa locului şi care a executat manevrele de resuscitare a declarat decesul victimei. A fost anunţat Serviciul de Medicină Legală Ilfov, care urmează să se deplaseze la faţa locului pentru activităţi din competenţă. Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov, pentru stabilirea cu certitudine situaţiei de fapt şi de drept şi luarea măsurilor legale care se impun, informează news.ro.

Apelul de urgență a fost făcut cu puțin înainte de ora 20

"Inspectoratul de Poliţie al judeţului Ilfov a fost sesizat, în jurul orei 19:48, de către angajaţii unui centru termal din Baloteşti, cu privire la faptul că un bărbat s-a înecat. La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii oraşului Otopeni pentru efectuarea de activităţi din competenţă, în cauză fiind identificată victima, respectiv un adolescent, în vârstă de 17 ani, care se afla cu un unchi, la respectivul centru de recreere", au transmis, inițial, reprezentanții Poliției.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Un tânăr de 17 ani a murit înecat la Therme Balotești. Paramedicii n-au putut face nimic pentru a-l salva