Antena Meniu Search
x

Un tânăr de 19 ani din Mehedinţi a furat o maşină dintr-o grădină, a distrus-o şi apoi i-a adus-o înapoi proprietarului

Un tânăr a furat o mașină parcată în orașul Baia de Aramă, județul Mehedinți, i-a provocat avarii și apoi a dus-o înapoi la proprietar. La scurt timp după păţanie, individul a fost reținut de polițiști.

de Redactia Observator

la 04.01.2024, 16:50

Vezi și

Polițiștii din Baia de Aramă au fost sesizați în ultima zi a anului trecut de un bărbat de 41 de ani cu privire la faptul că persoane necunoscute i-ar fi furat autoturismul ce era parcat și neasigurat într-o grădină, iar după ce i-au provocat avarii l-au adus înapoi.

În urma cercetărilor făcute, a fost identificată persoana bănuită de săvârșirea faptei. Este vorba de un tânăr de 19 ani, din localitate, potrivit Mediafax. Tânărul a fost reținut, joi, pentru 24 de ore, urmând ca vineri să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia de Aramă cu propunerea unei măsuri preventive.

În acest caz, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință și distrugere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Un tânăr de 19 ani din Mehedinţi a furat o maşină dintr-o grădină, a distrus-o şi apoi i-a adus-o înapoi proprietarului