Antena Meniu Search
x

Un tânăr de 19 ani din Vrancea s-a urcat băut şi fără permis la volan, apoi a sunat la 112 să anunţe că i-a luat maşina foc în trafic

Un tânăr de 19 ani, din Dumitreşti, care s-a urcat băut şi fără permis la volan, a sunat la 112, în noapte de miercuri spre joi, pentru a anunţa că autoturismul pe care îl conducea a luat foc în trafic, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

de Redactia Observator

la 20.10.2022, 15:32

Maşina poliţie
Un tânăr de 19 ani din Vrancea s-a urcat băut şi fără permis la volan, apoi a sunat la 112 să anunţe că i-a luat maşina foc în trafic - Arhivă

Cu numai câteva ore mai devreme, tânărul fusese oprit de poliţişti în trafic şi depistat cu alcoolemie, fiindu-i reţinut permisul de conducere.

"La data de 19.10.2022, ora 21,05, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Dumitreşti au depistat un bărbat, în vârstă de 19 ani, pe DN 2R, în comuna Vintileasca, în timp ce conducea un autoturism, având o concentraţie alcoolică de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost condus la o unitate medicală, în vederea recoltării de mostre biologice. Ulterior, în cursul nopţii, ora 02,24, poliţiştii din Dumitreşti au fost sesizaţi prin 112 de către tânărul în cauză cu privire la faptul că, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe raza comunei Vintileasca, acesta a luat foc din cauza unor defecţiuni tehnice", precizează IPJ, potrivit agerpres.

Potrivit poliţiei, conducătorul auto a fost din nou testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat. Incendiul auto a fost lichidat de către lucrători din cadrul SVSU Vintileasca.

În cauză a fost întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Un tânăr de 19 ani din Vrancea s-a urcat băut şi fără permis la volan, apoi a sunat la 112 să anunţe că i-a luat maşina foc în trafic