Antena Meniu Search
x

Un tânăr de 20 de ani a stat o noapte întreagă lângă prietenul său mort, după un accident cumplit în Constanţa

Noapte cumplită pentru un tânăr de 20 de ani, grav rănit, care a stat o noapte întreagă lângă prietenul său mort, după un cumplit accident rutier. Cei doi au căzut într-un canal, din localitatea Topraisar, judeţul Constanţa.

de Monica Palade

la 19.09.2021, 15:07

Vezi și

Cei doi tineri erau de negăsit încă de vineri seara de la ora 11. Au fost căutaţi de apropiaţi, dar fără succes. Abia sâmbătă după-amiaza, cei doi au fost descoperiţi cu mașina răsturnată în canal. Tânărul rănit grav se afla pe scaunul din dreapta, în timp ce şoferul, de 26 de ani, care a pierdut controlul volanului, era deja mort. Se pare că nu avea nici permis de conducere şi făcuse închisoare pentru furt şi infracţiuni rutiere. 

Un localnic a fost cel care a dat alarma. La locul accidentului s-au deplasat pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, medici ai Serviciului de Ambulanţă, echipaje SMURD, poliţişti rutieri, dar şi un elicopter SMURD, informează reporterul Observator Andreea Filip

A rămas încarcerat lângă prietenul mort

Tânărul rănit a fost preluat de un elicopter SMURD şi dus la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. Poliţiştii au deschis o anchetă, dar şi un dosar penal. Cercetările continuă în acest caz.

Pe acelaşi subiect

"Astăzi, în jurul orei 12.00, polițiștii constănțeni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe un drum de exploatare agricolă din comuna Topraisar. Conform primelor cercetărilor, s-a stabilit că un bărbat, de 26 de ani, a condus un autoturism care s-a răsturnat într-un canal de irigații.

În urma accidentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto, precum și vătămarea corporală gravă a unui pasager, un tânăr de 20 de ani, care a fost transportat la spital. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală", a declarat Cristina Gavriloaie, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » Un tânăr de 20 de ani a stat o noapte întreagă lângă prietenul său mort, după un accident cumplit în Constanţa