Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un tânăr de 21 de ani, fără permis, a murit după ce a intrat cu motocicleta sub remorca unui tractor, în Suceava

Accident cumplit în Suceava, duminică după-amiaza. Un tânăr de 21 de ani a murit după ce a intrat cu motocicleta sub remorca unui tractor. Împreună cu el pe motor se mai aflau o tânără și un alt bărbat, ambii suferind răni în urma impactului.

de Redactia Observator

la 10.10.2021, 22:13

Potrivit reprezentanților IPJ Suceava, accidentul a avut loc pe un drum comunal de pe raza localității Verești. „Din primele verificări pe care le-au făcut polițiștii s-a constatat faptul că un tânăr în vârstă de 21 de ani, în timp ce conducea motocicleta, a intrat în remorca unui tractor care a semnalizat dreapta pentru a face pe un drum lateral”, a declarat Ionuț Epureanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

Pe motocicleta implicată în accident se mai aflau încă o tânără și un bărbat de 28 de ani, care au suferit leziuni și au fost transportați la spital.

Tânărul de 21 de ani care, nu avea permis deși conducea motocicleta, a murit în urma impactului.

Polițiștii continuă în acest caz cercetările în cadrul unui dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. „În urma verificării bazelor de date s-a constatat faptul că șoferul motocicletei nu poseda permis de conducere, astfel încât cercetările sunt extinse și pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis”, a anunțat Poliția Suceava.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un tânăr de 21 de ani, fără permis, a murit după ce a intrat cu motocicleta sub remorca unui tractor, în Suceava