Antena Meniu Search
x

Un tânăr de 22 de ani a murit, iar un altul de 19 ani a fost găsit în stare de şoc, după ce maşina în care se aflau s-a izbit de o autoutilitară, în Caraş-Severin

Un tânăr de 22 de ani şi-a pierdut viaţa, iar un altul de 19 ani a fost găsit în stare de şoc, după ce maşina în care se aflau s-a izbit de o autoutilitară, condusă de un cetăţean bulgar, în Caraş-Severin.

de Monica Palade

la 04.12.2022, 14:01

Poliţiştii trebuie să stabilească cine se afla la volan în momentul impactului. Şi asta pentru că bărbatul de 22 de ani nu avea permis de conducere, iar tânărul de 19 ani era băut, informează reporterul Observator Iulia Pop.

Din primele informaţii, şoferul autoturismului nu a adaptat viteza la condiţiile meteo şi a pierdut controlul volanului intrând pe contrasens în autoutilitara cu numere de Bulgaria. În urma impactului violent, partea din faţă a maşinii a fost distrusă. Şoferul şi celălalt pasager din autoutilitară au ajuns la spital. La fel şi tânărul de 19 ani.

Ce spun poliţiştii

În această dimineață, la ora 4:19 minute, Poliția Municipiului Caransebeș a fost sesizată prin apel 112 despre faptul că pe DN 6, în afara localității Bucoșnița, s-a produs un accident rutier soldat cu o persoană decedată și trei persoane rănite.

Pe acelaşi subiect

În urma deplasării la fața locului, echipajele de poliție au stabilit că în timp ce un autoturism înmatriculat în județul Caraș-Severin se deplasa pe DN 6, din direcția Orșova către Caransebeș, la kilometrul 439 nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum la ieșirea dintr-o curbă ușoară la dreapta, pierzând controlul asupra direcției de deplasare și pătrunzând pe sensul opus unde a lovit cu partea lateral stânga o autoutilitară înmatriculată în Bulgaria, condusă de un cetățean bulgar de 63 de ani.

În urma impactului autoutilitara s-a răsturnat în afara părții carosabile în partea dreaptă a sensului de mers Orșova-Caransebeș, rezultând rănirea conducătorului auto de 63 de ani și a pasagerului, tot cetățean bulgar, în vârstă de 38 de ani.

Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0. Autoturismul a fost găsit pe acostamentul sensului de mers Orșova-Caransebeș, iar în autoturism se aflau 2 tineri de 19 și 22 de ani, din comuna Slatina-Timiș, care, la sosirea echipajelor, au fost găsiți în afara autoturismului, pe banda de circulație a sensului de mers Orșova Caransebeș, cel de 22 de ani fiind decedat, iar celălalt fiind în stare de șoc.

Polițiștii continuă cercetările pentru a se stabili cine a condus autoturismul în cauză. La testarea cu aparatul etilotest a tânărului de 19 ani, a rezultat că acesta avea o alcoolemie de 0.88 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, tânărul de 22 de ani nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În urma accidentului cele 3 persoane rănite, cei 2 cetățeni bulgari și tânărul de 19 de ani, au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducere fără permis și conducere sub influența băuturilor alcoolice și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un tânăr de 22 de ani a murit, iar un altul de 19 ani a fost găsit în stare de şoc, după ce maşina în care se aflau s-a izbit de o autoutilitară, în Caraş-Severin