Antena Meniu Search
x

Un tânăr de 23 de ani a sfârşit pe calea ferată, după ce s-a aruncat în faţa unui tren de călători, în Neamţ. Ar fi parcat aproape de locul tragediei

Incident grav în judeţul Neamţ! Un tânăr în vârstă de 23 de ani a murit, după ce s-ar fi aruncat în faţa unui tren, în localitatea Horia, în noaptea de joi spre vineri.

de Redactia Observator

la 25.11.2022, 08:36

Un tânăr de 23 de ani a sfârşit pe calea ferată, după ce s-a aruncat în faţa unui tren de călători
Un tânăr de 23 de ani a sfârşit pe calea ferată, după ce s-a aruncat în faţa unui tren de călători - IPJ Neamţ

Potrivit unor surse din cadrul anchetei, tânărul a venit cu autoturismul până în zona unde s-a produs tragedia, a parcat maşina în zona unei societăţi comerciale aflate în apropierea căii ferate şi apoi a sărit în faţa trenului.

"În urma cercetărilor preliminare efectuate de poliţişti a rezultat că trenul Interegio, care circula pe ruta Bucureşti - Suceava Nord, ar fi surprins şi accidentat un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din localitatea Trifeşti, în condiţii ce vor fi stabilite în cursul cercetărilor. Din nefericire, echipajul medical sosit la faţa locului a declarat decesul tânărului", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ, subinspectorul Ramona Ciofu.

Circulaţia feroviară a fost blocată în zonă circa 45 de minute. Niciun pasager din tren nu a fost rănit. Poliţiştii continuă cercetările în acest caz, într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un tânăr de 23 de ani a sfârşit pe calea ferată, după ce s-a aruncat în faţa unui tren de călători, în Neamţ. Ar fi parcat aproape de locul tragediei