Antena Meniu Search
x

Un tânăr de 26 de ani care era dat în urmărire internaţională în UK, prins de polițiștii din Dolj. Ar fi omorât în bătaie un alt român

Un bărbat care era dat în urmărire internaţională de autorităţile din Marea Britanie pentru omor a fost prins de poliţiştii doljeni. Tânărul de 26 de ani este acuzat că a bătut un alt român, care a murit ulterior la spital, potrivit News.ro.

de Redactia Observator

la 24.02.2023, 14:35

Ar fi omorât în bătaie un alt român
Un tânăr de 26 de ani care era dat în urmărire internaţională în UK, prins de polițiștii din Dolj - Profimedia

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dolj a transmis, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, cu sprijinul poliţiştilor Secţiei 4 Poliţie Rurală Coşoveni, au prins, vineri, în comuna Rojişte, un tânăr de 26 de ani, din localitate, urmărit internaţional.

Tânărul a bătut un alt român, care a murit la spital

“Faţă de acesta, autorităţile judiciare din Marea Britanie au emis la data de 22 februarie mandat de arestare în vederea extrădării, pentru comiterea infracţiunii de omor. În fapt, acesta este bănuit că la sfârşitul lunii noiembrie 2022, ar fi agresat fizic un bărbat, cetăţean român, care a decedat, ulterior, la spital”, se arată în comunicat.

Tânărul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, care a emis ordonanţă de reţinere, pentru 24 de ore, fiind dus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Dolj.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » Un tânăr de 26 de ani care era dat în urmărire internaţională în UK, prins de polițiștii din Dolj. Ar fi omorât în bătaie un alt român