Antena Meniu Search
x

Video Un tânăr din Argeş şi-a băgat în spital soţia şi fetiţa. Copila a sărit să îşi apere mama de pumnii tatălui

Caz şocant în judeţul Argeş! După o ceartă aprinsă, un bărbat şi-a luat la bătaie atât soţia, cât şi fiica în vârstă de 13 ani. Individul şi-ar fi acuzat soţia de infidelitate, iar copilul ar fi sărit să-şi apare mama. Agresorul a fost reţinut abia după ce victimele au ajuns la spital, iar medicii au constatat că acestea au fost agresate.

de Mariana Zaharia

la 01.06.2021, 08:32

Vezi și

Bărbatul s-a întors de la serviciu cu chef de scandal. A acuzat-o pe femeie de infidelitate în faţa copilului şi i-a aruncat vorbe grele. Cearta a degenerat, iar bărbatul a uitat că este tată şi soţ şi... a început să o lovească pe femeie. Fetiţa a sărit în apărarea mamei şi a ajuns şi ea victimă.

Tudor Ionescu, Spitalul de Pediatrie: S-a prezentat la Camera de Primiri Urgenţe a Spitalului de Pediatrie o minoră în vărstă de aproximativ 13 ani, în urma anamnezei făcute de medic s-a constatat că a fost vorba de o agresiune. Tototdată, şi mama minorei era agresionată.

Femeia şi fiica ei au fost duse la spital de către rude şi nu au vrut să vorbească despre episodul prin care au trecut. Medicii şi-au dat seama imediat şi i-au sesizat pe poliţişti. 

Mădălina Epure, purtător de cuvânt IPJ Argeş: Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Mioveni au efectuat cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie şi au reţinut un bărbat de 38 de ani din Mioveni.

Pe acelaşi subiect

Psihologii trag un semnal de alarmă

Procurorii au emis un ordin de potrecție provizoriu. Practic, bărbatul nu are voie să se apropie de victime în următoarele 5 zile, dacă va fi lăsat liber. Și nu se poate întoarce la domiciliu, chiar dacă locuința îi aparține.

Psihologii trag un semnal de alarmă: copiii rămân cu traume după astfel de experienţe.

Claudia Paraschiv, psiholog: Consecinţele unui copil sunt destul de puternice. Lasă urme adânci. De regulă ei sunt retraşi social, sunt inhibaţi, se retrag de grupul de prieteni. 

Fetiţa de 13 ani este internată la Spitalul de Pediatrie din Piteşti şi rămâne de văzut dacă după externare aceasta va avea nevoie de consiliere psihologică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Un tânăr din Argeş şi-a băgat în spital soţia şi fetiţa. Copila a sărit să îşi apere mama de pumnii tatălui