Antena Meniu Search
x

Video Un şofer rămas în pană, bătut de conducătorul platformei care l-a tractat după ce a cerut bon fiscal, în Timişoara

Un şofer rămas în pană în apropiere de Sebeş, după ce a cumpărat o maşină, a fost bătut de conducătorul auto al platformei de tractare, după ce i-a cerut bon fiscal, când a ajuns în Timişoara. Incidentul a avut loc joi seara.

de Monica Palade

la 28.05.2021, 22:30

Vezi și

Când au ajuns în Timişoara, bărbatul a cerut să i se dea bon fiscal, lucru care l-a enervat la culme pe celălalt. De aici şi până la bătaie a fost doar un pas. Victima a sunat la 112, iar oamenii legii au sosit la locul incidentului.

Pe filmarea venită pe Fii Observator şi trimisă chiar de şoferul bătut, poliţistul încearcă să aplaneze conflictul spunându-i victimei să achite preţul tractării, altfel maşina îi va fi confiscată de firmă. Celălalt şofer intervine şi spune chiar că este în stare să o ducă înapoi în Sebeş pe banii săi.

„În cursul zilei de ieri la secţia 3 Poliţia Urbană Timişoara au fost înregistrare două plângeri penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Poliţiştii efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului”, a declarat pentru Observator Alexandra Petrovici, purtător de cuvânt IPJ Timiș.

Ce spune legea

Pe acelaşi subiect

Adevărul este însă undeva la mijloc. Potrivit Ordonanţei 28 din 1999 invocată de cel agresat în discuţia cu poliţistul, privind obligaţia agenţilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, are însă şi excepţii pentru eliberarea bonurilor fiscale.

Unul dintre punctele de lege prevede că "activitățile desfășurate ca profesii libere sub toate formele de organizare care nu implică crearea unei societăți comerciale, precum și activitățile economice desfășurate în mod independent de persoanele fizice autorizate potrivit legii, cu excepția activităților de taximetrie auto pentru mărfuri și persoane".

Ştire realizată cu ajutorul informaţiilor oferite de reporterul Observator Iulia Pop şi al imaginilor venite pe Fii Observator.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Fii Observator » Un şofer rămas în pană, bătut de conducătorul platformei care l-a tractat după ce a cerut bon fiscal, în Timişoara