Meniu
Search
x

Un tânăr din Bucureşti, reţinut pentru agresiune sexuală. Fapta s-ar fi petrecut într-o scară de bloc din Sectorul 3

Un tânăr în vârstă de 26 de ani a fost reţinut de poliţişti sub acuzaţia de agresiune sexuală.

De Redactia Observator la 01.07.2021, 14:47

Incidentul s-a produs în scara unui bloc din Sectorul 3. O tânără în vârstă de 22 de ani a reclamat că a fost atinsă în zonele intime de un bărbat care apoi a fugit.

"Cercetările au fost declanşate la data de 26 iunie, când poliţişti ai Secţiei 23 au fost sesizaţi de către o tânără de 22 de ani cu privire la faptul că, în jurul orei 16,00, în timp ce se afla în scara blocului de domiciliu, din spatele ei a venit un bărbat necunoscut care a început s-o atingă fără consimţământul ei în zonele intime, iar în momentul în care a ţipat, acesta a ieşit din scara blocului, fugind într-o direcţie necunoscută", transmite Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti printr-un comunicat citat de Agerpres.

În urma cercetătorilor, poliţiştii au identificat un tânăr în vârstă de 26 de ani, cunoscut oamenilor legii pentru alte activităţi infracţionale. Ancheta este desfăşurată de poliţiştii Secţiei 23, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de agresiune sexuală, cu cel în cauză în stare de reţinere.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Un tânăr din Bucureşti, reţinut pentru agresiune sexuală. Fapta s-ar fi petrecut într-o scară de bloc din Sectorul 3