Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Client înjunghiat de mai multe ori la un restaurant din Suceava, după ce a încercat să calmeze un tânăr recalcitrant

Un tânăr de 23 de ani din Botoșani a înjunghiat un client al restaurantului Bucovina din Suceava, pe fondul unor nemulțumiri din trecut. Victima, în vârstă de 38 de ani, a ajuns la Urgențe cu șoc hemoragic, având mai multe plăgi tăiate la nivel cranian, cervical posterior, torace posterior, precum și la brațul stâng. Din primele informații, agresorul ar fi vrut să se angajeze la respectiva unitate comercială în primăvara acestui an, fiind refuzat.

De Daniel Murărescu la 29.11.2022, 15:42
Vezi și

"În cursul acestei zile, in jurul orei 13:20, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la o agresiune petrecută în parcarea unui restaurant din zona centrală a municipiului Suceava. S-a constatat faptul că un bărbat de 23 ani din mun. Botoșani, care anterior, în perioada aprilie-mai 2022 se adresase restaurantului pentru a se angaja la bucătăria unității economice fiind refuzat, s-a prezentat astăzi, 29.11.2022, ora 13:15 la unitatea economică, având un comportament recalcitrant la adresa angajaților", au transmis reprezentanții IPJ Suceava.

Un client a intervenit pentru a-l calma pe individul recalcitrant și a fost înjunghiat

Totul putea lua o turnură tragică, după ce un client a încercat să-l calmeze pe individul recalcitrant și l-a scos afară din unitate. Nervos, agresorul a scos un cuțit și l-a înjunghiat de mai multe ori.

"Un client de 38 ani din orașul Cajvana, aflat la o masă a intervenit pentru a-l calma și l-a scos afară pe agresor, moment în  care acesta a devenit violent fizic scoțând un cuțit și aplicand mai multe lovituri clientului de 38 ani. Acesta a suferit mai multe leziuni prin înjunghiere fiind transportat la unitate medicală, constatându-se preliminar că leziunile au fost de natură a pune în primejdie viața victimei", au precizat polițiștii suceveni.

Agresorul a fost identificat la fața locului, a fost încătușat și preluat în custodie de polițiști fără incidente, fiind transportat la sediul Poliției Municipiului Suceava pentru audieri. Între timp a fost deschis un dosar penal, cauza fiind preluată de Serviciul de Investigații Criminale din cadrul IPJ Suceva.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Client înjunghiat de mai multe ori la un restaurant din Suceava, după ce a încercat să calmeze un tânăr recalcitrant