Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un tânăr din Timiş a cedat nervos, a pus mâna pe un cuţit şi s-a apucat să înţepe cauciucurile maşinilor parcate "aiurea". A "aranjat" cel puţin 9 maşini!

Un tânăr de 34 de ani nu şi-a mai putut stăpânii nervii şi a făcut un gest care l-a trimis direct la Poliţie.

de Redactia Observator

la 15.11.2017 , 18:23

Un tânăr din Timiş a cedat nervos, a pus mâna pe un cuţit şi s-a apucat să înţepe cauciucurile maşinilor parcate "aiurea". A "aranjat" cel puţin 9 maşini!

Un tânăr de 34 de ani nu şi-a mai putut stăpânii nervii şi a făcut un gest care l-a trimis direct la Poliţie. Şoferii a cel puţin 9 maşini din Oraviţa si-au pus mainile-n cap când au văzut ce păţiseră.

Furios din cale-afara, tânărul s-a apucat sa întepe cauciucurile maşinilor parcate "aiurea" pe strada. Şi a reusit sa lase în pana cel puţin 9 masini, într-o singură noapte.

Proprietarii maşinilor au reclamat situatia la Politie, iar la scurta vreme, politistii au reusit să-l identifice pe tânăr. N-a avut o explicatie prea grozava pentru actiunea lui. A spus doar ca "aşa i-a venit când a văzut maşinile parcate "aiurea" şi că şi-a pierdut cumpătul.

Articolul continuă după reclamă

Tânărul este cercetat pentru distrugere.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Un tânăr din Timiş a cedat nervos, a pus mâna pe un cuţit şi s-a apucat să înţepe cauciucurile maşinilor parcate "aiurea". A "aranjat" cel puţin 9 maşini!