Antena Meniu Search
x

Scene halucinante filmate în Giurgiu! Un tânăr înjunghie cu baioneta un şofer, în faţa unei spălătorii auto (Video)

Scene incredibile în Giurgiu, sâmbătă după-amiză, în zona unui supermaket de pe bulevardul Miron Nicolescu. Un tânăr a fost filmat în timp ce atacă şi înjunghie cu o baionetă militară un şofer, în faţa unei spălătorii.  

Scene halucinante filmate în Giurgiu! Un tânăr înjunghie cu baioneta un şofer, în faţa unei spălătorii auto - Observator.tv

Scene incredibile în Giurgiu, sâmbătă după-amiză, în zona unui supermaket de pe bulevardul Miron Nicolescu. Un tânăr a fost filmat în timp ce atacă şi înjunghie cu o baionetă militară un şofer, în faţa unei spălătorii.   

Un giurgiuvean aştepta în maşină, alături de o rudă, la spălătoria auto. Din senin a apărut un tânăr, înarmat cu o baionetă militară, a spart geamul de la şofer şi a început să-l atace.

La un moment dat, cel aflat la volan se dă jos din vehicul având o bâtă în mână, iar între cei doi începe o bătaie, la care mai intervine din când în când ruda şoferului.

Totul a fost surprins de un şofer care a trecut cu maşina în zonă şi a văzut scena.

Atenţie, imaginile vă pot afecta emoţional!

Agresorul a fost identificat şi reţinut, la scurt timp, de poliţişti. Azi a fost prezentat în faţa judecătorilor şi arestat.

La rândul său, victima a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu pentru acordarea îngrijirilor de specialitate.

Înjunghiat de două ori în zona inimii

Atacatorul se numeşte Ionuț Silvian F.şi are 29 de ani. 

Se pare că motivul pentru care l-a atacat pe Ninel Valentin M., de 37 de ani, este unul sentimental, acesta din urmă fiind implicat într-o relaţie cu cu fosta prietena a agresorului.

Victima a fost înjunghiată de două ori în zona inimii şi prezintă alte cinci plăgi cauzate cu baioneta militara. El se află în stare gravă, într-un spital din Bucureşti.

În acest caz a fost deschis dosar penal pentru tentativă de omor. Dosarul urmează să fie soluţionat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Scene halucinante filmate în Giurgiu! Un tânăr înjunghie cu baioneta un şofer, în faţa unei spălătorii auto (Video)