Antena Meniu Search
x

Un tânăr s-a dat drept poliţist în faţa unui poliţist aflat în timpul liber. Îşi cumpărase legitimaţie şi insignă falsă de pe internet

Un bărbat este cercetat pentru uzurpare de calități oficiale după ce s-a dat drept polițist. Individul s-a comportat agresiv în trafic și i-a arătat o legitimație și o insignă false, cumpărate de pe internet, unui polițist aflat în timpul liber, a informat, marți, IPJ Caraș-Severin.

de Redactia Observator

la 31.01.2024, 13:39

Vezi și

Un polițist reșițean care mergea sâmbătă, împreună cu familia, cu mașina personală, a observat că un autoturism încerca să-i blocheze drumul, șoferul acestuia având un comportament agresiv în trafic.

Bărbatul îşi cumpărase insigna şi legitimaţia de pe internet

La un moment dat, după mai multe manevre de frânare și accelerare bruște, mașina din spate l-a depășit și s-a oprit pe mijlocul benzii, blocându-i calea, iar din ea au coborât doi bărbați, unul dintre ei prezentându-se ca fiind polițist în alt județ și arătându-i polițistului reșițean o legitimație și o insignă care nu aveau însemnele Poliției Române.

Din verificările efectuate s-a stabilit că bărbatul care s-a prezentat în mod fals ca fiind poliţist are 35 de ani, e din comuna Doclin, județul Caraș-Severin, iar legitimația și insigna prezentate au fost achiziționate de pe internet, potrivit Mediafax.

Bărbatul a fost sancționat contravențional pentru comportament agresiv în trafic, fiindu-i reținut permisul de conducere pentru 30 de zile.

De asemenea, el este cercetat penal pentru uzurparea de calități oficiale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Un tânăr s-a dat drept poliţist în faţa unui poliţist aflat în timpul liber. Îşi cumpărase legitimaţie şi insignă falsă de pe internet