Antena Meniu Search
x

Un tânăr strigă disperat după ajutor, în timp ce șapte polițiști încearcă să-l încătușeze, pe o stradă din Râmnicu Vâlcea. Video

Strigăte de ajutor au tulburat liniștea locatarilor de pe o stradă din Râmnicu Vâlcea. Un tânăr se afla la pământ, înconjurat de 7 polițiști, care încercau să îl imobilizeze ca să îi pună cătușele.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 29.10.2020, 17:39

Vezi și
  • A fost nevoie de 7 polițiști ca să poată fi imobilizat
  • Tânărul ar fi condus drogat, susțin polițiștii

Update. Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore.

"În urma probatoriului administrat, organele de cercetare penală din cadrul Biroului Rutier al Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore, a tânărului de 22 de ani, acesta fiind încarcerat la Centrul de Reținere și Arest Preventiv al I.P.J. Vâlcea"

În ajutorul său nu a venit nimeni, însă polițiștii spun că tânărul ar fi condus drogat la volan.

"La data de 29 octombrie a.c. polițiștii din cadrul Biroului Rutier al Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea au oprit pentru control, în municipiu, un autoturism înmatriculat în Mare Britanie, existând date despre conducătorul auto că ar conduce sub influența substanțelor interzise. Conducătorul auto, un tânăr de 22 de ani, din Mihăești a refuzat sa fie testat cu aparatul DRUGTEST acesta fiind condus la o unitate spitalicească în vederea recoltării de probe biologice. Pe timpul transportului bărbatul ar fi început să devină agresiv atât verbal cât și fizic la adresa polițiștilor, acesta fiind coborât din autospeciala și cu sprijinul altor polițiști s-a reușit imobilizarea și încătușarea bărbatului. De asemenea, la unitatea spitalicească tânărul a refuzat prelevarea de probe biologice", au anunțat autoritățile.

În cauză a fost întocmit un dosar penal în care se fac cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice  cercetările fiind efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un tânăr strigă disperat după ajutor, în timp ce șapte polițiști încearcă să-l încătușeze, pe o stradă din Râmnicu Vâlcea. Video