Antena Meniu Search
x

Un tată a 12 copii din Suceava, ucis de un şofer băut în timp ce se îndrepta spre şcoală ca să îşi ia băieţii. Momentul impactului violent surprins de camere

Accident dramatic în Vicovu de Sus care a fost surprins de o cameră de supraveghere. Un tată a 12 copii a murit, după ce microbuzul pe care îl conducea a fost izbit în plin de un autoturism.

de Redactia Observator

la 03.11.2022, 12:33

Vezi și

Impactul a fost atât de violent încât microbuzul s-a răsturnat. Prins între fiarele maşinii, bărbatul de 50 de ani a fost scos în stop cardio-respirator. A fost resuscitat pe trotuar, însă în ciuda eforturilor medicilor, şoferul a murit, chiar în faţa copiilor săi şi a soţiei care venise la locul accidentului în fugă. 

A murit în faţa copiilor şi a soţiei

În cealaltă maşină se aflau un şofer de 26 de ani și un alt tânăr de 22 de ani. Conducătorul auto se afla în stare de ebrietate. La etilotest rezultatul a fost 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Impactul fatal a fost surprins de o cameră de supraveghere. În imagini se vede cum şoferul microbuzului se angajează într-o manevră de întoarcere peste linia continuă. Un autoturism Audi care circula cu o viteză foarte mare intra violent în partea laterală stângă a microbuzului, chiar în zona șoferului. Accidentul a avut loc în jurul orei 16:00, în zona Plai din orașul Vicovu de Sus. 

Sosită la faţa locului, soţia victimei a mărturisit că singura consolare este că nu apucase încă să îi ia pe copii de la şcoală. „Îmi omoară soţul nevinovat. Nu e beat, nu consumă nimic, rămân băieţii, am 12 băieţi. Ăştialalţi umblă drogaţi. Numai ce a ajuns la şcoală. Noroc că nu a luat băieţii, dacă îi şi lua, omora şi băieţii. Băieţii s-a rugat de doamnă să sune că pe tăticul l-a omorât în drum”, a declarat femeia pentru Cromtel TV.

Câteva minute mai târziu, femeia se prăbuşea alături de doi dintre fiii săi lângă trupul fără viaţă a bărbatului. „Nu te duce tăticule, nu te duce tati", strigau copiii înlăcrimaţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un tată a 12 copii din Suceava, ucis de un şofer băut în timp ce se îndrepta spre şcoală ca să îşi ia băieţii. Momentul impactului violent surprins de camere