Antena Meniu Search
x

Video Un tată şi-a făcut singur dreptate, după ce băiatul lui s-a luat la harţă cu doi colegi. Bărbatul a bătut un copil: "Mi-a pus electroşocul la gât"

O ceartă între copii s-a transformat într-o bătaie în toată regula în care au intervenit şi părinţii. S-a întâmplat la Mihail Kogălniceanu, în judeţul Constanţa, acolo unde un bărbat a găsit de cuviinţă să-şi facă singur dreptate, după ce copilul lui s-a luat la harţă cu doi colegi de clasă. Părinţii celor doi copii spun că tatăl celuilalt i-a bătut pe ceilalţi. Minorii agresaţi au avut nevoie de îngrijiri medicale. 

de Cătălina Buzoianu

la 23.02.2023, 08:00

Vezi și

Mai mulţi colegi de clasă s-au întâlnit în parcul din Mihail Kogălniceanu, după orele de şcoală. În timpul cursurilor s-a iscat o ceartă între 3 elevi, care a continuat în parc. Doi dintre ei l-au luat la bătaie pe cel de-al treilea elev. Totul a degenerat după ce acesta din urmă şi-a chemat în ajutor tatăl şi unchiul.

Lucian Mărcuş, tatăl agresor: Când am ajuns acolo era tăvălit, peste ăsta al meu era unul mai mare. L-am luat pe cel care era peste copil. Îl lovea, l-am luat de pe el, vă dați seama, nu cu dragoste. L-am luat mai... într-adevăr l-am zdruncinat un pic și pur şi simplu l-am dat la o parte. L-am întrebat al cui e. L-am tras așa, l-am zguduit un pic și cu asta, basta.

Copil agresat: M-am certat cu un copil şi ne-am împins reciproc. După ce a văzut tatăl lui şi unchiul lui, au venit la mine şi mi-a dat pumni în faţă. M-a pus jos şi mi-a pus şi electroşocul la gât.

Imediat după scandal, tatăl-agresor a dispărut

Pe acelaşi subiect

După ce şi-au tras sufletul de spaimă, copiii şi-au sunat părinţii. În stare de şoc, oamenii i-au dus imediat la spital.

Ionel Grigore, tatăl unei victime: Băiatul e speriat. Nu mai doarme, nu mai mănâncă, nu mai poate să vorbească bine.

Manuela Grigore, mama unui dintre copii: Am hotărât să merg cu copilul meu la spital pentru că deja avea dureri de cap, era rău, era foarte speriat.

Martori la întreaga scenă au fost mai mulţi copii care se aflau în parc şi care şi-au sunat părinţii pentru a interveni. Aceştia descriu scene de groază.

Ramona Călin, mama unei victime: Băiețelul meu a sărit, pentru că sunt verișori primari, a sărit pentru verișorul lui, l-au luat și pe-al meu, l-au lovit, l-au aruncat peste bancă, este și julit. Când a văzut electroşocul s-a ferit, că daca nu, l-ar fi prins mult mai mult.

Copiilor le-au fost scoase certificate medico-legale. Bărbatul care i-a bătut pe cei doi copii este acum cercetat penal pentru loviri și alte violenţe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Un tată şi-a făcut singur dreptate, după ce băiatul lui s-a luat la harţă cu doi colegi. Bărbatul a bătut un copil: "Mi-a pus electroşocul la gât"