Antena Meniu Search
x

Video Un taxi parcat a ieşit singur în trafic. Momentul în care intră pe contrasens şi se opreşte în şanţ, cu şoferul pe urme

"Aventură" în trafic filmată pe camerele de supraveghere, în municipiul Constanţa. Un taximetru fără şofer, parcat pe marginea bulevardului Alexandru Lăpuşneanu, a pornit singur la drum şi nu s-a oprit decât într-un şanţ săpat pentru realizarea unor lucrări. Conducătorul auto parcase maşina şi coborâse preţ de câteva secunde, însă aceasta s-a pus singură în mişcare şi a traversat bulevardul, intrând inclusiv pe contrasens, unde ar fi putut provoca un accident.

de Redactia Observator

la 04.11.2022, 19:58

Vezi și

Un eveniment rutier mai puţin obişnuit a avut loc, vineri, în municipiul Constanţa. Un taxi parcat pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu s-a pus, la un moment dat, în mişcare.

Momentul în care taxiul cade în şanţ, filmat pe camere

Întreaga scenă a fost surprinsă de o cameră de supraveghere din zonă. În imagini se vede cum autoturismul se îndreaptă către stânga, nu loveşte nicio maşină dintre cele care treceau pe lângă el, ajunge pe contrasens, unde, de asemenea, este evitat de alte autovehicule.

Apoi, taxiul cade într-un şanţ săpat pentru realizarea unor lucrări. În spatele său aleargă şoferul taxiului, care nu se afla în acel moment în autovehicul.

IPJ Constanţa a precizat că evenimentul este cosiderat tamponare şi că nu au existat persoane rănite.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Un taxi parcat a ieşit singur în trafic. Momentul în care intră pe contrasens şi se opreşte în şanţ, cu şoferul pe urme