Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un taximetrist din Petroşani și-a amenințat cu cuțitul clientul de 60 de ani. Bărbatul a căzut pe asfalt şi s-a lovit la cap

După o ceartă privind refuzul unei curse de taxi, un taximetrist din Petroșani și-a amenințat cu cuțitul clientul de 60 de ani. Acesta s-a dezechilibrat și a căzut pe asfalt, lovindu-se la cap, potrivit IPJ Hunedoara.

de Redactia Observator

la 27.10.2024 , 11:38

Un taximetrist din Petroşani și-a amenințat cu cuțitul clientul de 60 de ani. Bărbatul a căzut pe asfalt şi s-a lovit la cap Un taximetrist din Petroşani și-a amenințat cu cuțitul clientul de 60 de ani. Bărbatul a căzut pe asfalt şi s-a lovit la cap - Shutterstock

„Poliția Municipiului Petroșani a fost sesizată, în data de 25.10.2024, orele 21:24, printr-un apel la 112, cu privire la faptul că într-o stație de taxiuri din localitate ar fi avut loc o altercație”, a precizat sursa citată.

De la ce a pornit scandalul

În urma unui conflict verbal, care a izbucnit din cauza unui refuz privind o cursă de taxi, un taximetrist în vârstă de 27 de ani din municipiul Petroșani ar fi încercat să îl lovească pe clientul său de 60 de ani cu un cuțit. Nu a reușit, iar clientul, care provine din aceeași localitate, s-a dezechilibrat și a căzut pe asfalt, lovindu-se la cap.

Articolul continuă după reclamă

Bărbatul de 60 de ani a solicitat ulterior intervenția unui echipaj de ambulanță, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate, mai precizează IPJ Hunedoara.

În cauză s-a deschis dosar penal pentru lovire sau alte violențe, iar polițiștii continuă verificările pentru stabilirea cu exactitate a circumstanțelor.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Mergeţi să votaţi la alegerile parlamentare?
Observator » Evenimente » Un taximetrist din Petroşani și-a amenințat cu cuțitul clientul de 60 de ani. Bărbatul a căzut pe asfalt şi s-a lovit la cap