Antena Meniu Search
x

Un TIR s-a răsturant lângă Arad, într-un accident în urma căruia o persoană a rămas încarcerată

Accident grav la ieșirea din Vinga înspre Arad, între un autoturism și un autotren, pe drumul ce face legătura între Timișoara și Arad.

Un TIR s-a răsturnat pe şosea în apropiere de Arad

Accident grav la ieșirea din Vinga înspre Arad, între un autoturism și un autotren, pe drumul ce face legătura între Timișoara și Arad. Evenimentul rutier s-a soldat cu trei victime, toate conștiente la momentul sosirii echipajelor de intervenție. Dintre cele trei persoane rănite, una a rămas încarcerată intre fiarele mașinii pe care o conducea.

Conform informațiilor sosite de la fața locului, se pare că este vorba despre șoferul autotrenului care, însă, a reușit să iasă dintre fiarele mașinii înainte de sosirea echipajelor de intervenție.

La fața locului s-au deplasat echipaje ale SMURD şi ale Poliției, dar și ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Vasile Goldiş” al Județului Arad. Toate cele trei victime sunt conștiente si cooperează cu salvatorii.

Drumul este blocat momentan, principala cale de ocol a zonei fiind Autostrada A1. Celor ce vin dinspre Timișoara înspre Arad le este recomandat să utilizeze urcarea pe autostradă din localitatea Orțișoara.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un TIR s-a răsturant lângă Arad, într-un accident în urma căruia o persoană a rămas încarcerată