Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Un TIR scăpat de sub control a făcut prăpăd în Galaţi. A ieşit de pe şosea, a pus la pământ un gard din beton şi s-a înfipt într-o casă

Un accident teribil, care putea avea urmări tragice, s-a produs astăzi pe un drum din Galaţi. Din motive încă necunoscute, şoferul unui TIR a pierdut controlul volanului, a intrat cu vehiculul greu pe contrasens, după care a ieşit de pe şosea şi pus la pământ un gard din beton. Cursa haotică a mastodontului s-a oprit în zidul unei case.   

de Redactia Observator

la 23.05.2024 , 13:41

Un şofer de TIR putea produce, astăzi, un dezastru. 

Circula pe DN26 când, la ieşirea din Galaţi, a pătruns cu mastodontul pe sensul opus. TIR-ul nu a revenit pe banda de mers, ci şi-a continuat cursa haotică. A ieşit de pe şosea, a rupt un gard din beton, apoi s-a înfipt în zidul unei case. 

Accidentul putea avea urmări dramatice. Din fericire, însă, camionul nu a întâlnit în cale nicio persoană, totul reducându-se doar la pagube materiale.

Vezi și

Polițiștii au ajuns la fața locului și au făcut primele cercetări, constatând că șoferul nu consumse alcool și că avea documentele în regulă. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Evenimente » Un TIR scăpat de sub control a făcut prăpăd în Galaţi. A ieşit de pe şosea, a pus la pământ un gard din beton şi s-a înfipt într-o casă