Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Un TIR scăpat de sub control a făcut prăpăd în Galaţi. A ieşit de pe şosea, a pus la pământ un gard din beton şi s-a înfipt într-o casă

Un accident teribil, care putea avea urmări tragice, s-a produs astăzi pe un drum din Galaţi. Din motive încă necunoscute, şoferul unui TIR a pierdut controlul volanului, a intrat cu vehiculul greu pe contrasens, după care a ieşit de pe şosea şi pus la pământ un gard din beton. Cursa haotică a mastodontului s-a oprit în zidul unei case.   

de Redactia Observator

la 23.05.2024 , 13:41

Un şofer de TIR putea produce, astăzi, un dezastru. 

Circula pe DN26 când, la ieşirea din Galaţi, a pătruns cu mastodontul pe sensul opus. TIR-ul nu a revenit pe banda de mers, ci şi-a continuat cursa haotică. A ieşit de pe şosea, a rupt un gard din beton, apoi s-a înfipt în zidul unei case. 

Accidentul putea avea urmări dramatice. Din fericire, însă, camionul nu a întâlnit în cale nicio persoană, totul reducându-se doar la pagube materiale.

Vezi și

Polițiștii au ajuns la fața locului și au făcut primele cercetări, constatând că șoferul nu consumse alcool și că avea documentele în regulă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Evenimente » Un TIR scăpat de sub control a făcut prăpăd în Galaţi. A ieşit de pe şosea, a pus la pământ un gard din beton şi s-a înfipt într-o casă