Antena Meniu Search
x

Video Un tren a luat foc la intrarea în Gara Titu. Speriaţi, călătorii s-au îmbulzit spre ieşiri: "A început să iasă fum de sub picioare!"

Clipe de panică pentru călătorii unui tren care circula pe ruta Bucureşti-Piteşti. Trenul a fost cuprins de flăcări când tocmai intrase în Gara Titu, iar vagoanele s-au umplut de fum. Disperaţi, călătorii şi-au lăsat bagajele şi au coborât din tren. 

de Redactia Observator

la 26.08.2021, 07:52

Vezi și

Trenul circula pe ruta Bucureşti-Piteşti. Chiar înainte de a intra în gara din Titu, mai multe vagoane au fost inundate de fum negru şi înecăcios. Speriaţi, oamenii s-au îmbulzit spre ieşiri.

Eram pe scaun şi a început să iasă fum de sub picioare...

Când am ieşit afară, era fum sub tren...

Urlau toţi "Arde trenul, arde trenul!", afara fum foarte mult, au venit pompierii, toata lumea panicata, au stins acolo, a fost ok, bine ca nu a fost mai rau…

Pe acelaşi subiect

Este al treilea tren care ia foc în ultimele zile

Mecanicii celorlalte trenuri aflate în gară au sărit imediat in ajutor și au reușit să stingă focul înainte de sosirea pompierilor.

Acum e în regulă, s-a stins, e ok înăuntru?

Da, da, da…

Iar călătorii cum sunt?

Sunt bine, nu a fost nicio victimă...

"La momentul ajungerii echipajelor, toate persoanele erau evacuate, în număr de 110", a declarat Marius Canciu, de la ISU Dâmboviţa.

Drumul cu trenul devine tot mai periculos în România. Este al treilea tren care ia foc în ultimele zile, iar autorităţile continuă să susţină că sunt evenimente rare, care se pot întâmpla oriunde.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Un tren a luat foc la intrarea în Gara Titu. Speriaţi, călătorii s-au îmbulzit spre ieşiri: "A început să iasă fum de sub picioare!"