Antena Meniu Search
x

Un turist aflat în Cheile Bicazului, accidentat după ce o bucată de stâncă s-a desprins şi a căzut peste el. Soţia şi cei doi copii se aflau lângă el

Incident care se putea încheia dramatic pentru o familie aflată în excursie în Cheile Bicazului. Un ieşean, de 34 de ani, aflat alături de soţie şi cei doi copii, a fost accidentat grav după ce o bucată de stâncă s-a desprins şi a căzut peste el.

de Redactia Observator

la 10.08.2022, 18:19

Conform ISU Neamț, echipajele medicale i-au acordat îngrijiri medicale bărbatului la faţa locului. Ulterior, el a fost transportat la spital, de unde va fi preluat de un elicopter.

Ce spun salvatorii

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ a transmis că pompierii au fost înştiinţaţi, miercuri, în jurul orei 15.00, printr-un apel 112, despre producerea unui eveniment în urma căruia un bărbat a fost lovit de o piatră desprinsă dintr-o stâncă în Cheile Bicazului. La locul solicitării s-au deplasat un echipaj SMURD TIM din cadrul Detaşamentului Piatra Neamţ, un echipaj de la SAJ şi SVSU Bicaz Chei.

Echipajele medicale i-au acordat îngrijiri medicale bărbatului. Acolo a fost solicitat şi un elicopter SMURD.Bărbatul a fost preluat de echipajul SMURD TIM şi transportat la spital, urmând să fie preluat de acolo de elicopter. Potrivit IPJ Neamţ, traficul se desfăşoară în condiţii normale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Un turist aflat în Cheile Bicazului, accidentat după ce o bucată de stâncă s-a desprins şi a căzut peste el. Soţia şi cei doi copii se aflau lângă el