Meniu
Search
x

Un turist aflat în Cheile Bicazului, accidentat după ce o bucată de stâncă s-a desprins şi a căzut peste el. Soţia şi cei doi copii se aflau lângă el

Incident care se putea încheia dramatic pentru o familie aflată în excursie în Cheile Bicazului. Un ieşean, de 34 de ani, aflat alături de soţie şi cei doi copii, a fost accidentat grav după ce o bucată de stâncă s-a desprins şi a căzut peste el.

De Redactia Observator la 10.08.2022, 18:19

Conform ISU Neamț, echipajele medicale i-au acordat îngrijiri medicale bărbatului la faţa locului. Ulterior, el a fost transportat la spital, de unde va fi preluat de un elicopter.

Ce spun salvatorii

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ a transmis că pompierii au fost înştiinţaţi, miercuri, în jurul orei 15.00, printr-un apel 112, despre producerea unui eveniment în urma căruia un bărbat a fost lovit de o piatră desprinsă dintr-o stâncă în Cheile Bicazului. La locul solicitării s-au deplasat un echipaj SMURD TIM din cadrul Detaşamentului Piatra Neamţ, un echipaj de la SAJ şi SVSU Bicaz Chei.

Echipajele medicale i-au acordat îngrijiri medicale bărbatului. Acolo a fost solicitat şi un elicopter SMURD.Bărbatul a fost preluat de echipajul SMURD TIM şi transportat la spital, urmând să fie preluat de acolo de elicopter. Potrivit IPJ Neamţ, traficul se desfăşoară în condiţii normale.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Un turist aflat în Cheile Bicazului, accidentat după ce o bucată de stâncă s-a desprins şi a căzut peste el. Soţia şi cei doi copii se aflau lângă el

Breaking News

Trupele ucrainene au încercuit orașul Lîman

Trupele ucrainene au încercuit orașul Lîman