Antena Meniu Search
x

Video Un turist rus înghiţit de valuri, în timp ce căuta aventura la Costineşti pe placa de windsurf. Ultimele imagini cu el surprinse de soţia sa

Operaţiune de căutare de amploare la Costineşti! Un turist rus, care a vrut să pofite de valurile mari, s-a aventurat în larg cu placa de windsurf. S-a bucurat că bătea vântul, dar nu a luat în calcul că rafalele suflau dinspre mal spre mare, aşa că nu s-a mai putut întoarce. 

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 20.09.2022, 08:11

Vezi și

Sunt ultimele imagini cu turistul rus. Se pregătise pentru o aventură pe mare, care s-a dovedit fatală. Vântul bătea cu 70 de kilometri pe oră, l-a împins foarte mult în larg, şi nu s-a mai putut întoarce la mal, împotriva curentului. 

A dispărut în valuri în căutarea aventurii 

Andreea Filip, reporter Observator: Bărbatul de 48 de ani, de cetăţenie rusă, a venit în vacanţă împreună cu soţia şi fiica lui. În jurul orei opt a ieşit cu placa de windsurf aici, în dreptul epavei de la Costineşti. 

Opt ore mai târziu, disperată, soţia acestuia, cerea ajutor angajaţilor de la hotelul unde erau cazaţi. Alarma s-a dat imediat şi salvatorii au început căutările. 

Pe acelaşi subiect

Cătălin Gheorghe, salvamar: Marea a fost liniştită, dar vântul foarte puternic. Tot ce plutea, zbura şi ducea în larg. Am fost cu skijet-ul să ne uităm în epavă. Aveau ei nişte vorba că ar fi intrat în epavă.

Curenţii puternici şi întunericul i-au obligat pe salvatori să oprească duminică seara căutările. Le-au reluat ieri dimineaţă, la prima oră. 

Marian Ciulei - șef scafandri ISU Dobrogea: Acţionăm cu 26 de scafandrii, cu ambarcaţiune CBNR, facem căutări atât pe malul mării, cât şi pe apă.

Turistul rus nu a fost găsit nici până acum, după aproape două zile. Tot din cauza imprudenţei, 20 de turişti au pierit în mare vara aceasta pe litoralul românesc. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Un turist rus înghiţit de valuri, în timp ce căuta aventura la Costineşti pe placa de windsurf. Ultimele imagini cu el surprinse de soţia sa