Antena Meniu Search
x

Update Accident feroviar în Teleorman. Un utilaj s-a răsturnat la ieşirea din Roşiorii de Vede. Un bărbat a murit

Un bărbat în vârstă de aproximativ 55 de ani a murit după ce un utilaj feroviar s-a răsturnat, marţi, pe calea ferată, în judeţul Teleorman. Paramedicii au încercat să-l resusciteze zeci de minute, însă efortul lor a fost în zadar.

de Redactia Observator

la 01.08.2023, 10:52

tren din România
Un utilaj feroviar a deraiat în Teleorman, la ieşirea din Roşiorii de Vede. O victimă e resuscitată - Profimedia Images (arhivă)

UPDATE: Din păcate, victima, un bărbat de circa 55 de ani, nu a răspuns manevrelor de resuscitare, echipajele medicale ale SAJ Teleorman declarând decesul.

UPDATE: CFR a transmis, marţi, că utilajul feroviar implicat în incidentul din judeţul Teleorman s-a răsturnat, iar în momentul accidentului în interior se aflau două persoane.

"Utilaj feroviar răsturnat la ieşire din Roşiorii de Vede! Este vorba despre un utilaj feroviar, care se deplasa pe relaţia Roşiori Nord - Atârnaţi, pentru lucrări feroviare programate în staţia Atârnaţi", a transmis, marţi, CFR.

Sursa citată a precizat că, din primele informaţii transmise de dispeceratul feroviar al SRCF Craiova, utilajul s-a răsurnat la ieşire din Roşiorii de Vede. La faţa locului s-au deplasat reprezentanţii SMURD pentru acordarea primului ajutor.

Pe acelaşi subiect

"Traficul feroviar de călători se va desfăşura pe un fir de circulaţie, până la finalizarea intervenţiilor din zona accidentului", a mai transmis compania. Potrivit acesteia, două persoane se aflau în utilaj în momentul accidentului, respectiv mecanicul şi ajutorul de mecanic.

Accident feroviar la ieșirea din Roșiorii de Vede

ISU Teleorman a anunţat, marţi, că un utilaj feroviar a deraiat pe calea ferată, la ieşirea din Roşiorii de Vede spre Drăgăneşti de Vede.

"O victimă inconştientă, în stop cardio-respirator, se intervine cu două autospeciale de descarcerare, o autospecială de stingere, un SMURD şi două echipaje medicale SAJ, dintre care unul cu medic", a transmis sursa citată.

Deocamdată nu se cunosc împrejurările producerii accidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Accident feroviar în Teleorman. Un utilaj s-a răsturnat la ieşirea din Roşiorii de Vede. Un bărbat a murit