Antena Meniu Search
x

Video Filmul tragediei din Constanța, unde un băiețel de nici 5 anișori a murit într-un Opel zdrobit de o platformă, pe contrasens

Un copil de nici 5 ani şi-a pierdut viaţa, aseară, într-un grav accident rutier petrecut în localitatea Mihail Kogălniceanu, din judeţul Constanţa. Fratele lui, de 7 ani, dar şi alte patru persoane, au ajuns la spital cu răni grave, după ce maşina în care se aflau s-a ciocnit violent cu o platformă. Pentru salvarea celui mic a fost chemat în ajutor şi un elicopter SMURD. Din păcate, însă, după zeci de minute de resuscitare, medicul de pe elicopter a fost nevoit să declare decesul. Vă avertizăm, urmează imagini şi detalii care v-ar putea afecta emoţional!

de Redactia Observator

la 01.08.2023, 10:16

Vezi și

Accidentul s-a produs puţin după ora 19.30, în apropiere de comuna Lumina. Șapte persoane, printre care şi doi copii, care erau fraţi, se aflau în maşina ce se îndrepta către judeţul Ialomiţa. La un moment dat, însă, din motive necunoscute, şoferul ar fi intrat pe contrasens şi s-a izbit violent de o autoplatformă care circula regulamentar. 

Olimpia Ceară purtator de cuvant IPJ Constanța: Impactul s-a produs între un autoturism, condus de un bărbat, de 32 de ani, şi un ansamblu rutier, format dintre o autoutilitară şi remorcă, ce era condus de un bărbat, de 42 de ani, care ar fi circulat din sensuri opuse.

Mașina cu cei doi frățiori s-a răsturnat în şanţ şi s-a facut praf

În urma impactului, autoturismul cu şapte locuri s-a răsturnat în şanţ şi s-a facut praf. Pentru minorul de 5 ani, accidentul a fost fatal.

Pe acelaşi subiect

Oana Manoilă, purtător de cuvant ISU Dobrogea: Un copil de 5 ani a fost, din păcate, declarat decedat de medicul elicopterului SMURD. Patru adulţi şi un copil de 8 ani au fost transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe, iar un adult, conştient, cooperant, a refuzat transportul la spital.

Şoferul autoturismului, cel care ar fi vinovat de producerea accidentului, a fost cel care a refuzat transportul la spital, întrucât nu a suferit răni grave. 

Olimpia Ceară purtator de cuvant IPJ Constanța: Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.   

Politiştii, care au deschis un dosar penal pentru ucidere şi vătămare corporală din culpă, vor trebui acum să afle cum s-a produs accidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Filmul tragediei din Constanța, unde un băiețel de nici 5 anișori a murit într-un Opel zdrobit de o platformă, pe contrasens