Antena Meniu Search
x

Video "Las-o uşor, Mihai! Până nu ia 200, nu se lasă!" Imaginile publicate live pe Facebook de tinerii din Dolj care au murit în accident

O distracţie teribilă a condus spre moarte, într-o clipită, doi tineri de 25 de ani. S-a întâmplat în judeţul Dolj, după ce au gonit cu maşina pe un drum fără marcaje rutiere şi ud după ploaie. Alţi trei pasageri au ajuns la spital cu răni grave

Cristina Oprea
de Cristina Oprea

la 31.07.2023, 19:31

Vezi și

Mai multe înregistrări de pe facebook arată că una dintre victime îşi făcuse un obicei din a transmite live goana pe şosele. 

Hai, şofer!

Haide, haide!

Acum merge cu 170, fii atent!

Pe acelaşi subiect

Las-o uşor, Mihai!

Până nu ia 200, nu se lasă!

Du-te tare!

Astfel de live-uri teribiliste la volan, în timp ce goneşte pe şosea, erau la ordinea zilei pentru Gabriel, unul dintre supravieţuitorii accidentului din Dobridor. Azi-noapte, bărbatul a făcut schimb de locuri cu verişorul său, Florin. La nici 10 kilometri de casă, într-o curbă strânsă, tânărul a pierdut controlul maşinii şi s-a izbit violent de un stâlp de electricitate. N-a mai apucat nici măcar să frâneze. 

Poliţiştii au găsit schimbătorul blocat în viteza a cincea, deşi şoseaua era umedă. iar vizibilitatea redusă. 

Cristina Oprea, reporter Observator: La fața locului imaginile sunt grăitoare. Cei doi tineri de pe scaunele din faţă n-au avut nicio şansă. Atât de puternic a fost impactul, încât stâlpul din beton s-a spart în mai multe locuri.

Părinţii lor era la o nuntă când au aflat de nenorocire. Pasagerii din spate, printre care şi un adolescent de 16 ani, sunt în stare gravă la spital, unde luptă să trăiască.  Pentru cei care i-au cunoscut pe tineri, inconştienţa lor pare greu de înţeles. 

Vecini: Știu de ei că erau copii cuminți. N-au făcut probleme niciodată. Au fost oameni, și-au făcut casă nouă, au muncit pentru ea.

Un dosar penal pentru ucidere şi vătămare corporală din culpă urmează să stabilească exact în ce condiţii a avut loc accidentul cumplit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » "Las-o uşor, Mihai! Până nu ia 200, nu se lasă!" Imaginile publicate live pe Facebook de tinerii din Dolj care au murit în accident