Antena Meniu Search
x

Video Un vasluian de 51 de ani, găsit de soţie mort într-un nuc. Bărbatul a rămas agăţat pe o creangă la 10 metri înălţime

Descoperire macabră făcută de o vasluiancă, marţi după-amiaza în livada casei. Femeia şi-a găsit soţul în vârstă de 51 de ani decedat, rămas agăţat într-un nuc. 

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 12.10.2022, 08:53

Vezi și

S-a întâmplat în localitatea Perieni. Bărbatul a plecat în livadă, iar după jumătate de oră, soția a observat că nu se mai întoarce şi a decis să meargă după el.

Bărbatul, găsit inconştient la 10 metri înălţime

Când a ajuns, aceasta a avut parte de şocul vieţii. Soţul ei era inconştient, rămas agăţat în copac, la 10 metri înălțime. În zadar a încercat să îl strige, pentru că bărbatul nu reacţiona în niciun fel. În acel moment s-a hotărât să sune la 112.

La faţa locului a fost trimisă o ambulanță de la Bârlad și un echipaj al pompierilor. De asemenea, au fost alertate și autoritățile locale. Până în acest moment medicii nu au stabilit cu exactitate cauza morţii bărbatului.

"Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu două autospeciale și echipaje specializate pentru coborârea unei persoane găsită în stare de inconștiență într-un arbore din localitatea Perieni, comuna Perieni. La fața locului s-a deplasat și o ambulanță aparținând SAJ Vaslui. La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsit un bărbat blocat între crengile unui nuc, la o înălțime de circa zece metri. Bărbatul în vârstă de 51 ani era în stare de inconștiență. Din cauza terenului foarte accidentat, pompierii nu au putut folosi autoscara mecanică. Cu ajutorul unor scări culisabile, pompierii militari au urcat în nuc și au coborât victima. Personalul ambulanței SAJ Vaslui a evaluat victima și a constatat că aceasta era decedată. Cercetările în acest caz sunt efectuate de  instituțiile abilitate în acest sens.", transmit reprezentanţii ISU Vaslui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Un vasluian de 51 de ani, găsit de soţie mort într-un nuc. Bărbatul a rămas agăţat pe o creangă la 10 metri înălţime