Antena Meniu Search
x

Video Unde fusese cu o noapte în urmă tânăra poliţistă din Arad, prinsă beată la muncă. N-ar fi aflat nimeni dacă nu avea "ghinion"

O tânără poliţistă din Arad s-a dus la serviciu, după o petrecere, sub influenţa băuturilor alcoolice. Nu ar fi aflat probabil nimeni, dacă nu era organizat un control inopinant în cadrul căruia agenta a căzut testul la alcool. Este cercetată acum, de şefii săi. Verificările au arătat că ea a ajuns la serviciu, cu un coleg, deci nu s-a urcat băută la volan. Un alt poliţist din Timişoara însă a fost prins sub influenţa băuturilor alcoolice în timp ce-şi conducea maşina. 

de Redactia Observator

la 07.11.2023, 21:35

Vezi și

Tânăra poliţistă din Arad are 25 de ani şi de doi ani lucrează în sistem, ca angajată a Biroului de Poliţie a Animalelor din oraş. A fost verificată în timp ce venea la muncă, împreună cu un coleg, cu maşina. Nu conducea ea autoturismul.

Poliţistă, prinsă băută la serviciu

"Aparatul alcooltest a indicat o îmbibaţie alcoolică de 35 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat", a declarat agent şef principal Claudia Iuga, purtător de cuvânt IPJ Arad.

Tânăra se întoarcea de la o petrecere. Isprava o costă acum cercetarea disciplinară pentru că a încălcat statutul şi codul deontologic al poliţistului. Verificarea de rutină vine în contextul în care, după scandalul accidentului de la 2 Mai, în care Vlad Pascu a omorât doi oameni, Ministerul de Interne vrea ca şi poliţiştii să fie testaţi aleatoriu antidrog şi pentru alcool, înainte să vină la serviciu. 

Pe acelaşi subiect

"Foarte bun este exemplul, ce să vă spun!!!", crede un român. "Ei ar trebui să fie un exemplu, nu? Nu să bea sau să facă alte minuni!", spune altcineva.

"Dacă un polițist vine băut ce să mai spunem atunci de civili, oamenii, nu? E foarte urât! Un om care reprezintă legea trebuie să fie un om integru, nu? Un om adevărat de la care să luăm exemplu. Dacă un polițist face asta... restul...", este de părere un bărbat.

Şef de post, beat la volan

O razie de rutină l-a făcut şi pe şeful de post din Moşniţa Nouă, judeţul Timiş să fie prins în fapt, băut. Şi nu oricum, ci chiar în timp ce conducea propria maşină. A primit amendă, a rămas fără permisul de conducere şi este acum cercetat şi disciplinar. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Unde fusese cu o noapte în urmă tânăra poliţistă din Arad, prinsă beată la muncă. N-ar fi aflat nimeni dacă nu avea "ghinion"