Antena Meniu Search
x

Video "I-o dat în cap la tată-su". Bărbat, ucis de fiul său cu ranga, la 2 zile după cununia fiicei, în Bistriţa. Tânărul a mers apoi în vecini să ceară lumânări

Crimă după nuntă, la distanţă de numai câteva zile, într-o familie din judeţul Bistriţa-Năsăud. La două zile după petrecere, fratele miresei care are 21 de ani şi-a omorât tatăl, în urma unui conflict. Ar fi încercat să-şi ascundă fapta, iar vecinilor le-a spus că acesta a căzut pe scări. Sora şi mama lui se pregătesc acum de înmormântare. Vă avertizăm că urmează informaţii cu puternic impact emoţional. 

de Redactia Observator

la 11.10.2023, 13:33

Vezi și

Localnicii din comuna Monor nu-şi explică ce s-a întâmplat. Vecinii spun că familia în care a avut loc tragedia nu a creat niciodată probleme. Sâmbătă seara a fost mare petrecere, pentru că s-a căsătorit fiica celor doi soţi. 

Femeie: Nu am văzut suspect nimic. Voie bună a fost. Toate au fost frumoase. Nu poți să spui nimica.

Tânărul le-a spus vecinilor că tatăl lui a căzut pe scări

Două zile mai târziu...fratele miresei s-a luat la ceartă cu tatăl lor. De la scandal la crimă nu a mai fost decât un pas. 

Pe acelaşi subiect

Femeie: Când am aflat ne-am cătrănit toţi! La o zi după nunta s-a întâmplat tragedia. Ar fi fost beți amândoi. O băut ca după nuntă.

Femeie: Ficiorul i-o dat în cap la tată-su care a avut numai de două zile cununia pentru fata lor. A  Nu au mai fost cazuri în Monorul asta.

Adrian Briciu, procuror: În urma unui conflict, a unei discuţii contradictorii, fiul l-a lovit pe tatăl său cu o rangă în zona capului.

Băiatul s-a dus în vecini să ceară lumânări

Oamenii povestesc că tânărul a fost chiar cinic. S-a dus să ceară în vecini, lumânări pentru părintele său decedat, fără să spună nimănui ce s-a întâmplat. 

Vecină: Ştiam că e mort tatăl lui, dar nu am ştiut că l-a omorât sau nu. [Ne-a spus că] a căzut pe trepte!

Soţia victimei a anunţat poliţia, iar când au venit anchetatorii a ieşit totul la iveală. Tânărul de 21 de ani a fost arestat pentru 30 de zile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » "I-o dat în cap la tată-su". Bărbat, ucis de fiul său cu ranga, la 2 zile după cununia fiicei, în Bistriţa. Tânărul a mers apoi în vecini să ceară lumânări