Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Unde se grăbea poliţistul de la Rutieră care a lovit în plin o femeie pe trecerea de pietoni. A fost deja deschis dosar penal

Un accident şocant a avut loc în urmă cu puţin timp chiar lângă Guvern. O femeie a fost lovită în plin, pe trecerea de pietoni, de un poliţist pe motocicletă aflat în misiune. Impactul brutal a fost surprins de camera de bord a unui alt motociclist, civil, aflat în trafic. Pe imagini se vede cum pietonii îl observă pe agentul care vine cu viteză şi dau să oprească. Inclusiv femeia spulberată, care apucă să facă un pas în spate.

de Bogdan Dinu

la 13.09.2024 , 17:16

Accidentul a fost surprins atât de camerele de supraveghere din Piaţa Victoriei, cât şi de camera instalată pe motocicleta unui participant la trafic care se afla la trecerea de pietoni fix în momentul impactului. În imagini se observă cum motociclistul poliţist venea către zona Pipera, cu girofarul şi sirena pornite. Ajuns în dreptul trecerii de pietoni a încetinit, pietonii l-au observat, o parte dintre aceştia fie au grăbit pasul, fie s-au oprit.

Surse: poliţistul nu ar fi vinovat în acest caz

Femeia în cauză vorbea la telefon şi a fost lovită de poliţistul de la Brigada Rutieră. Poliţistul se grăbea pentru că trebuia să ajungă la un alt accident, petrecut în zona de nord a Capitalei. Femeia a ajuns la spitalul Floreasca, are un traumatism la nivelul capului. Medicii spun că starea acesteia nu-i va pune viaţa în pericol.

Vezi și

Rămâne de văzut care vor fi rezultatele anchetei pentru că a fost deja deschis un dosar penal. Surse din Poliţie, spun că poliţistul de la Brigada Rutieră nu ar fi vinovat în acest caz.

Bogdan Dinu Like

Zilnic am ocazia să văd ceva nou, să cunosc persoane și să aflu noi perspective. În fiecare zi am ocazia să caut răspunsurile la întrebările pe care, în anumite momente, și le pune o țară întreagă.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Evenimente » Unde se grăbea poliţistul de la Rutieră care a lovit în plin o femeie pe trecerea de pietoni. A fost deja deschis dosar penal