Antena Meniu Search
x

Video UNTOLD 2023. Record de spectatori pe Cluj Arena la concertul Imagine Dragons. Mesajul emoționant transmis de solistul trupei celor prezenți

Record de spectatori aseara pe Cluj Arena. 115.000 de oameni au cantat la unison piesele celor de la Imagine Dragons. Rockerii americani au umplut stadionul în câteva minute. Pentru că au ajuns prea târziu, mii de spectatori au ascultat concertul din afara arenei. A fost si un mic incident pirotehnic din cauza unor artificii. Spectacolul a continuat după ce focul a fost stins.

de Redactia Observator

la 05.08.2023, 21:00

Vezi și

Cel mai aşteptat moment al festivalului a fost concertul Imagine Dragons. Trupa se află pentru prima dată în România şi a reuşit să umple stadionul la capacitate maximă în câteva minute. Peste 63.800 de spectatori au dansat şi au cântat într-un singur glas cu solistul trupei, Dan Reynolds. Într-un moment de respiro, starul le-a făcut fanilor o declaraţie de dragoste şi le-a spus că vrea să mai vină la concerte în România. 

Dan Reznolds, solistul trupei Imagine Dragons: "Vă iubim! Mulţumim că sunteţi aici!"

Fan: "Este superb. Experienţa, nu stiu, faţă de anii trecuţi, parcă e altceva. E magic, e superb. Am venit pentru Imagine Dragons, dar vin in fiecare zi pentru muzica mai ales."  

Fană: "Super fain. Experienta oricărei persoane ar trebui să fie la Untold.

Pe acelaşi subiect

Imi place atmosfera, oamenii, toata lumea este prietena cu toata lumea."  

Sute de fani au ascultat concertul în afara stadionului

A fost atât de aglomerat încât mii de fani care nu au venit la timp, nu au mai apucat să intre au ascultat concertul din afara stadionului. Alţii aproape că s-au călcat în picioare ca să poată intra în arenă. 

Edy Chereji, organizatorul festivalului: "Când trebuia să intre pe scenă Imagine Dragons, accesul pe stadion a fost temporizat pentru o perioadă scurtă de timp. Oamenii au fost rugaţi să aştepte. Iar temporizarea a însemnat undeva la 15 minute de aşteptare până când căile de acces spre incinta stadionului au fost fluidizate. Noi am comunicat din timp ca pentru aceasta zi, pentur acest moment special, e bine ca oamenii sa vina mult mai din timp si sa isi ocupe un loc daca vor sa vada spectacolul in intregime."

După concertul trupei din Las Vegas, pe scena principală a venit Salvator Ganacci care a făcut un show de ţinut minte. Delia a făcut şi ea furori pe mainstage.

A existat şi un mic incident pirotehnic pe scena principală. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. 

Paul Olar, purtător de cuvânt al ISU Cluj: "În jurul orei 22:00 am fost sesizaţi despre o situaţie cauzată de o defecţiune la un sistem de lansare  a artificiilor. Din fericire situaţia de urgenţă nu a fost una de amploare. La faţa locului s-a aflat şi un pompier care a verificat situaţia. Nu au existat probleme deosebite şi totul a fost ţinut în deplină siguranţă."

În seara aceasta, pe scena principală vor urca French Montana şi Martin Garrix. Mâine, în ultima zi, cap de afiş este Armin van Buuren.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » UNTOLD 2023. Record de spectatori pe Cluj Arena la concertul Imagine Dragons. Mesajul emoționant transmis de solistul trupei celor prezenți