Antena Meniu Search
x

Video "Unul e cu capul sub apă şi voi nu l-aţi scos, mă?!" S-a urcat băut la volan şi şi-a condus unul dintre cei 4 prieteni spre moarte. Filmul accidentului din Vaslui

Imagini cumplite în judeţul Vaslui! Un adolescent de 17 ani a murit, iar alţi patru tineri au ajuns la spital după ce au plonjat cu maşina într-un rău. Este finalul tragic al unei seri care a început la un bar. După ce au băut, cei cinci s-au urcat în maşină, iar şoferul de 27 de ani a pierdut controlul într-o curbă. Vă avertizăm că urmează imagini şi informaţii cu puternic impact emoţional. 

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 29.08.2022, 13:20

Vezi și

Martori-răniţi: Mai sunt în maşină! Sunteţi nebuni la cap?!

- Mai sunt încă doi!

- Unul e în dreapta şi unul e în dreapta!

- Mamă, ce e aicea!

Pe acelaşi subiect

- Te doare ceva? Ce te doare?

- Încearcă să nu te mişti! Câţi sunt în maşină?

- Domnule, trimiteţi pe cineva că e foarte grav aici!

Sunt imagini surprinse la doar câteva minute de la accident. Câţiva tineri care treceau prin zonă au văzut maşina căzută în apă şi au intervenit. 

Martori-răniţi: Ajutaţi-mă!

- Dar cum ai ajuns acolo?

- Maşina e într-un râu! Maşina e într-un râu!

- Doi sunt în maşină, doi lângă!

În timp ce evaluau starea victimelor, martorii au făcut o altă descoperire şocantă. 

Martori-răniţi: - Ce e?

- Unul e cu capul sub apă!

- Măi, unul e cu capul sub apă şi voi nu l-aţi scos, mă?!

- Respiră? Respiră?

- Aoleu!

- Tu conduceai?

- Da.

Tinerii cu vârste cuprinse între 17 şi 27 de ani ar fi petrecut toată noaptea într-un bar din satul Oprişiţa. Spre dimineaţă au decis să plece acasă, toţi cinci într-o singură maşină. Într-o curbă, cel care se afla la volan a pierdut controlul, iar maşina a ajuns în râu.

Martor: Băiatul care era afara a spus foarte clar că s-au urcat toţi beți în maşină și au zis din prima că i-au spus să o lase mai uşor, că mergeau cu multă viteză. Inconştienţa omoară. Dacă nu eram noi, mașina stătea până dimineaţă, că aici nu e niciun bec să-i vezi. 

Mugur Bejan, reprezentant ISU Vaslui: Victimele au fost extrase din autoturisme și predate echiapejlor medicale.

Tânărul de 17 ani, scos din apă de martori, a murit la spital. Poliţiştii au stabilit că şoferul avea o alcoolemie de 0.44 miligrame alcool pe litru în aerul expirat. Un alt tânăr este în stare gravă. Ceilalţi trei s-au ales cu răni uşoare şi au fost externaţi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » "Unul e cu capul sub apă şi voi nu l-aţi scos, mă?!" S-a urcat băut la volan şi şi-a condus unul dintre cei 4 prieteni spre moarte. Filmul accidentului din Vaslui