Antena Meniu Search
x

Video Cursă sfârşită în râu pentru cinci tineri petrecăreţi din Vaslui. Pasagerul de 17 ani aflat pe scaunul din dreapta a murit la spital

Cinci tineri din Vaslui au fost transportaţi de urgenţă la spital, cu puţin timp în urmă, după ce maşina în care se aflau a părăsit şoseaua şi a sfârşit într-un râu. Unul dintre tineri, în vârstă de 17 ani, a ajuns în stare gravă la spital, unde mai târziu a murit. Vă avertizăm că urmează imagini şi informaţii cu puternic impact emoţional.

de Redactia Observator

la 29.08.2022, 11:13

Vezi și

Din declaraţiile martorilor, tinerii, cu vârste cuprinse între 18 şi 25 de ani ar fi petrecut toată noaptea la un bar din localitatea Oprişiţa.  Au plecat spre casă dimineaţa, însă maşina a derapat într-o curbă la stânga şi a ajuns în râul Racova. Tinerii au fost scoşi din maşină de martori. Şoferul de 27 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, având o alcoolemie de 0.44 în aer, informează reporterul Observator Clara Mihociu. 

Au plonjat în apă

Tot un martor i-a aplicat manevre de resuscitare unuia dintre tineri, care şi-a revenit, pe moment, dar este acum în stare critică. Ulterior, el a murit la spital. Toţi au fost duşi la Unitatea de primiri urgenţe a Spitalului Judeţean Vaslui.

Echipajul ambulanței de terapie intensivă mobilă a preluat un tânăr în vârstă de 17 de ani, pe care l-a transportat intubat și în stare de inconștiență la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgenţă Vaslui. O ambulanță a dus la UPU Vaslui un tânăr de 22 ani, politraumatizat, dar conștient. Celelalte 3 victime au fost transportate la UPU Vaslui cu ambulanțe aparținând SAJ Vaslui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Cursă sfârşită în râu pentru cinci tineri petrecăreţi din Vaslui. Pasagerul de 17 ani aflat pe scaunul din dreapta a murit la spital