Antena Meniu Search
x

UPDATE! Urmarire ca-n filme pe A3! O soferita din Ploiesti a provocat haos pe sosea

Spaima soselelor are acum si un chip! Este un medic din Focsani care i-a provocat pe politisti la aventura vietii lor

Vezi și

Isi potriveste coafura cu nonsalanta, dupa ce toata noaptea i-a facut pe politisti sa-si smulga parul din cap. N-are cuvinte pentru noi, cum n-a avut cuvinte nici pentru politistul care a oprit-o azi-noapte pe o strada in Ploiesti.

Agentul a observat imediat ca femeia nu era coerenta. Cand i-a cerut sa coboare din masina, a accelerat. “M-a luat pe lateral, deci eu m-am urcat pe pragul ei, mi-a prins mana, nu stiu, cu centura, nu stiu cu ce a prins-o. Si eu m-am urcat ca sa nu ma tarasca, m-am urcat pe prag. Si in momentul in care s-a dus spre sensul giratoriu de am crezut ca intru in sens, mi-am dat drumul”, a povestit acesta.

A mers agatat de masina 100 de metri, apoi s-a aruncat. In schimb, domna doctor a taiat-o ca un fulger spre Bucuresti.

Mai multe echipaje au pornit imediat in urmarirea ei. Femeia a iesit pe centura apoi a cotit-o pe autostrada A3. Insa nu pe sensul normal. Ci pe contrasens. Fara lumini.

Pret de cel putin 60 de kilometri, politistii au avut doua misiuni. Sa-i avertizeze de pericol pe soferii care circulau normal si sa nu-i piarda urma femeii care gonea precum o umbra in intuneric.

Acul kilometrajului a urcat chiar si pana la 200. Femeia de la volan parea de neoprit. S-a blocat intr-o baricada a politiei chiar la intrare in Bucuresti. Apoi s-a inchis in masina. Agentii i-au spart geamul si au tras cateva jeturi de gaz paralizant. “Conducatoarea auto de 45 de ani in momentul opririi a opus rezistenta, motiv pentru care am procedat la imobilizarea acesteia prin incatusare”, a explicat subcomisarul Florin Aristan.

A refuzat orice test. Insa politistilor le era foarte clar cu cine au de-a face, dupa ce i-au aflat numele. Este, de fapt, un medic din Focsani. Are 45 de ani si a mai fost cercetata penal pentru conducere sub influenta stupefiantelor. Nici macar nu avea permis. Circula cu o dovada care expira zilele urmatoare.

Iuniana Stanciu este cunoscuta in Focsani ca un medic-problema. Pacientii ei au facut nenumarate plangeri. Ba chiar a incercat sa-i si fure, fiind anchetata, in 2000, pentru niste deconturi foarte ciudate pentru cabinetul ei. Intr-un alt dosar, Iuniana a fost cercetata pentru ca si-ar fi hartuit pe internet colegii de breasla. Acum, era cat pe ce sa provoace o tragedie pe autostrada si sa prinda un politist sub roti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » UPDATE! Urmarire ca-n filme pe A3! O soferita din Ploiesti a provocat haos pe sosea