Antena Meniu Search
x

Video "Urla, avea dureri mari". Tânără cu arsuri pe 80 la sută din suprafaţă corpului, dusă cu ambulanța aproape 400 de km de la Dej la Iași

O tânără de 30 de ani, cu arsuri pe 80 la sută din suprafaţă corpului, se zbate între viaţă şi moarte pe patul de spital. Femeia şi încă un bărbat de 58 de ani sunt supravieţuitorii unui incendiu produs într-o locuinţă din Dej. Cum nu s-a găsit niciun loc liber într-o secţie de mari arşi, tânăra a fost transferată cu ambulanţa tocmai la Iaşi, unde era spaţiu. Acum se fac eforturi ca să fie transferată în străinătate.  

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 04.03.2023, 09:54

Vezi și

Casa în care locuiau cei doi, tânăra şi iubitul ei de 58 de ani, a luat foc în timp ce aceştia dormeau. 

Vecin: Ieşeau flăcările pe uşă afară, cât încăpea şi a ars şi copertina. Partea asta din faţa li s-a aprins. Au venit pompierii, au spart geamul şi au intrat. Pe uşă nu au putut intra pentru că ieşeau flăcările.

Pompierii au reuşit cu greu să îi salveze. 

Plt.adj. șef Octavian Cătălişan - Detasamentul de pompieri Dej: Era suferindă, urla. Avea dureri mari. Şi am reuşit cu greu să o liniştim şi să o extragem cu ajutorul tărgii cu lopeţi. Bărbatul se afla pe jos, era inconştient. Iar victima de sex feminin se afla la aproximativ 4,5 metri distanţă de acesta pe un pat.

Pe acelaşi subiect

Adrian Sava - comandat Detasamentul de pompieri Dej: Intervenţia a fost de durată, aproximativ două ore jumătate până s-a lichidat tot incendiul.

Femeia are arsuri pe 80% din suprafaţa corpului

Alex Prunean, reporter Observator: După ce a fost stabilizată aici în spitalul din Dej, tânăra a necesitat transferul către o secţie de mari arşi. Singurul loc disponibil era la Iaşi, iar cum elicopterul SMURD nu a putut zbura din cauza întunericului transportul de aproape 400 de km s-a făcut terestrru cu ambulanţa. 

Bărbatul a rămas internat la Dej.

Antonela Nicoara - Spitalul Municipal Dej: Un bărbat de 58 de ani cu arsuri de gradul 2, nivelul feţei şi spatelui. Făra arsuri pe căi aeriene. Este într-o stare relativ bună, stabilă. 

Medicii vor ca tânăra să fie transferată la o clinica din străinătate, dar deocamdată starea mult prea gravă nu permite asta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » "Urla, avea dureri mari". Tânără cu arsuri pe 80 la sută din suprafaţă corpului, dusă cu ambulanța aproape 400 de km de la Dej la Iași