Antena Meniu Search
x

Video Urmărire ca în filme pe străzile din Dumbrava Roşie, în Neamţ. Încercând să scape de poliţie, şoferul a pierdut controlul volanului şi s-a oprit într-un stâlp

Urmărire ca în filme pe străzile dintr-o localitate din judeţul Neamţ, după ce un şofer nu a oprit la semnalele poliţiştilor. 

de Redactia Observator

la 22.08.2023, 10:04

Vezi și

Urmărire ca în filme pe un drum naţional din localitatea Dumbrava Roşie, judeţul Neamţ, după ce un şofer nu a oprit la semnalul agentului de circulaţie.

Bărbatul care circula cu viteză, a călcat şi mai tare pedala de acceleraţie atunci când a văzut echipajul de Poliţie. După o cursă nebună, din cauza vitezei, şoferul a pierdut controlul volanului şi a ajuns cu maşina într-un stâlp.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,52 mg per litru alcool în aerul expirat. Autorităţile au deschis acum dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi l-au sancţionat pe bărbat cu suma de 3.480 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Urmărire ca în filme pe străzile din Dumbrava Roşie, în Neamţ. Încercând să scape de poliţie, şoferul a pierdut controlul volanului şi s-a oprit într-un stâlp