Antena Meniu Search
x

Video Urmărire ca în filme pe străzile din Timişoara. Bărbat cu mandat de arestare, căutat după ce a fugit de poliţie şi şi-a abandonat maşina într-o curte

Urmările ca în filme pe străzile din Timişoara, unde un şofer de 35 de ani a fugit de poliţişti. Agenţii au fost nevoiţi să folosească armele din dotare şi au tras un foc de avertisment în aer pentru a-l opri. 

de Redactia Observator

la 17.08.2023, 08:06

Vezi și

Totul a început pe o stradă din oraş, unde poliţiştii făceau un control de rutină, verificând  documentele şoferilor. La un moment dat au tras pe dreapta un şofer, iar în timp ce îi analizau documentele poliţiştii au descoperit că pe numele lui era emis un mandat de arestare. În momentul în care agenţii s-au întors la maşină să-l încătuşeze pe bărbat, acesta a demarat, făcându-se nevăzut. 

Poliştiştii au pornit imediat pe urma fugarului şi au tras chiar şi un foc de avertisment ca să-l oprească, însă în zadar. În cele din urmă agenţii au descoperit maşina bărbatului abandonată în curtea unei case, însă şoferul a dispărut. În continuare individul este căutat de poliţişti. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Urmărire ca în filme pe străzile din Timişoara. Bărbat cu mandat de arestare, căutat după ce a fugit de poliţie şi şi-a abandonat maşina într-o curte