Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Urmărit naţional prins în timp ce dădea la peşte, pe o baltă din Timiş

Un tânăr condamnat la închisoare şi dat în urmărire naţională a fost capturat pe o baltă din Timiş. Omul dădea la peşte, fără nicio grijă. Poliţiştii din Făget au fost cei care l-au identificat şi l-au dus de pe baltă direct în Penitenciarul din Timişoara, pentru ispăşirea pedepsei.

de Cristian Ionescu

la 28.05.2019 , 19:38

Urmărit naţional prins în timp ce dădea la peşte, pe o baltă din Timiş

Un tânăr condamnat la închisoare şi dat în urmărire naţională a fost capturat pe o baltă din Timiş. Omul dădea la peşte, fără nicio grijă.

Poliţiştii din Făget au fost cei care l-au identificat şi l-au dus de pe baltă direct în Penitenciarul din Timişoara, pentru ispăşirea pedepsei.

 Tânăr urmărit naţional găsit la pescuit, pe o baltă din Timiş

Articolul continuă după reclamă

Un tânăr în vârstă de 33 de ani, condamnat la 2 ani şi 10 luni de închisoare şi urmărit naţional, se sustrăgea de la executarea pedepsei de ceva vreme. El a ieşit din ascunzătoare ca să meargă la pescuit, fiind descoperit de poliţişti chiar pe baltă.

Poliţiştii din Făget au fost cei care au dat de urma sa, în satul Surducu Mic, comuna Traian Vuia. Agenţii l-au luat direct de pe baltă şi l-au adus la Penitenciarul din Timişoara, pentru executarea pedepsei, informează opiniatimisoarei.ro

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Urmărit naţional prins în timp ce dădea la peşte, pe o baltă din Timiş