Antena Meniu Search
x

Video Vacanţă, dată peste cap de mască. Doi turişti veniţi în Sinaia şi-au căutat altă cazare după un conflict în holul hotelului: "A venit o doamnă fără mască şi mi-a tuşit în faţă"

Situaţie tensionată la un hotel de patru stele din Sinaia. Mai mulţi turişti s-au luat la ceartă din cauza măştii de protecţie. Un bărbat îi atrage atenţia unei femei că e obligată să o poarte. De aici a izbucnit scandalul. Recepţionera n-a reuşit iniţial să convingă oaspeţii să ia măştile, aşa că bărbatul a filmat tot şi a alertat poliţia.

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 04.01.2022, 19:47

Vezi și

Aşa şi-a început ieri ziua un turist care avea de gând să petreacă, împreună cu prietena lui, şase nopţi la un hotel de patru stele din Sinaia. Nu i-a ieşit cum şi-a dorit. În holul unităţii erau alţi clienţi, unii fără mască de protecţie. "Erau cred că erau vreo 15-20 de persoane toţi fără mască. A venit o doamnă lângă mine fără mască şi mi-a tuşit în faţă, moment în care m-am dat în spate şi m-am uitat la recepţioneră. Recepţionera i-a atras atenţia că 'ar trebui să purtaţi totuşi mască', dar era facultativ, nu obligatoriu", spune bărbatul.

Conducerea hotelului se apără şi spune că turiştii care nu aveau mască abia intraseră în clădire. "Recepţionera a încercat să aplaneze situaţia şi să ofere măşti celor care nu purtau, cu rugămintea să le poarte în interior", a declarat Roxana Staicu, directorul hotelului. Fără succes însă. De altfel, recepţionera a primit un avertisment pentru că nu a reuşit să gestioneze scandalul. Conducerea hotelului recunoaşte că nu e prima dată când se confruntă cu astfel de situaţii. De aceea există măşti la recepţie pentru turişti.

"Problema a fost încă de la intrare. Dacă ei aveau pază la intrare sau puneau regula asta la intrare nu se ajungea în situaţia asta", a declarat prietena bărbatului care a filmat incidentul. Nemulţumiţi de reacţia reprezentanţilor hotelului, cei doi turişti au chemat poliţia. "Au fost efectuate verificări faţă de una dintre angajatele hotelului, cât şi faţă de clienta care nu a respectat normele legale, fiind luată măsura sancţionării contravenţionale", a declarat Maria Radulescu, purtător de cuvânt IPJ Prahova. Tinerii care au sesizat problema nu au mai vrut să rămână în hotel, aşa că au ales să se cazeze în altă parte. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Vacanţă, dată peste cap de mască. Doi turişti veniţi în Sinaia şi-au căutat altă cazare după un conflict în holul hotelului: "A venit o doamnă fără mască şi mi-a tuşit în faţă"