Antena Meniu Search
x

Video Patru studente s-au intoxicat cu dioxid de carbon într-un apartament închiriat în Braşov. Medicii, şocaţi când le-au consultat pe fete la spital

Vacanţa la munte s-ar fi putut sfârşi tragic pentru patru tinere, studente. Fetele care închiriaseră un apartament în centrul Braşovului s-au intoxicat cu dioxid de carbon şi au ajuns în stare gravă la spital. De vină ar fi fost centrala defectă, despre care proprietarul ştia. Medicii au fost şocaţi de ce au găsit în sângele tinerelor: o concentraţie de monoxid de 10%, care în câteva ore putea duce la moarte. Apartamentul aparţine soţiei unui consilier local.

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 10.03.2023, 13:35

Vezi și

Cele patru fete s-au cazat pe strada Republicii din centrul vechi al Braşovului. E cea mai cunoscută şi cea mai circulată arteră pietonală din această zonă. Apartamentul este situat într-o casă veche. Primele simptome ale unei posibile intoxicaţii cu monoxid de carbon au apărut încă din data de 16 februarie, când cele 4 fete s-au cazat aici.

Aceste simptome s-au acutizat pe 18 februarie atunci când, dimineaţa, cele patru tinere au ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Clinic. Din fericire, ele sunt acum în afara oricărui pericol, dar IPJ Braşov încearcă să facă lumină în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Patru studente s-au intoxicat cu dioxid de carbon într-un apartament închiriat în Braşov. Medicii, şocaţi când le-au consultat pe fete la spital