Antena Meniu Search
x

Video Vaccinare anti-Covid la Biserica Neagră din Brașov. Pacienții pot vizita gratuit lăcaşul de cult

Campania de vaccinare anti-Covid marchează o nouă premieră. Pentru prima dată, altarul unei biserici devine centru de vaccinare. Se întâmplă la Braşov, în Biserica Neagră. Programul centrului mobil de vaccinare din Biserica Neagră este între orele 10.00 şi 19.00.

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 21.06.2021, 13:57

Vezi și

Centrul de vaccinare de la Biserica Neagră a fost deschis la ora 10.00 și va rămâne așa până la ora 19.00. Circuitele de vaccinare sunt organizate în așa fel încât pacienții pot asculta concerte de orgă în cele 15 minute în care le este monitorizată starea de sănătate. De asemenea, ei vor putea vizita gratuit lăcaşul de cult.

Vaccinarea se face, la alegere, cu serurile Pfizer (două doze) şi Johnson&Johnson (doză unică). 

Biserica Neagră este prima din România care îşi deschide porţile pentru a se amenaja un centru de vaccinare mobil în interiorul clădirii. În Marea Britanie, bisericile şi-au deschis porţile pentru imunizări încă de la sfârşitul anului trecut, iar în Sicilia, Italia, din luna aprilie a acestui an.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Vaccinare anti-Covid la Biserica Neagră din Brașov. Pacienții pot vizita gratuit lăcaşul de cult