Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Val de anchete după prăbuşirea podului din Neamţ. Surse: cele două vehicule nu ar fi depăşit limita de tonaj impusă de constructor

La podul de la Luţca au început deja anchetele pentru a stabili cum a fost posibil ca o construcţie nouă să se prăbuşească. Preventiv, salvatorii periază şi râul Siret ca să se asigure că nu era nimeni sub pod când s-a sfărâmat.

de Clara Mihociu

la 10.06.2022 , 14:00

La faţa locului sunt în continuare poliţiştii şi pompierii. Zona este atent delimitată pentru că nimeni nu are voie să se apropie de locul incidentului. Evident, traficul în zonă este oprit şi a fost deviat. Practic, este acelaşi traseu pe care s-a circulat în perioada în care s-au făcut lucrările de reabilitare la pod. Pompierii sunt aici pentru că se fac căutări în apă, cu scafandrii, în eventualitatea în care ar fi fost pietoni pe pod.

Au fost deschise mai multe mai multe anchete în acest caz. Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au deschis un dosar penal pentru abuz în serviciu. Vor să afle, mai exact, cum a fost executată lucrarea de reabilitare şi cine se face vinovat de prăbuşirea podului. În acelaşi timp, şi poliţiştii de la Biroul Rutier au deschis un dosar pentru vătămare corporală din culpă după ce şoferii celor două maşini care traversau podul în momentul prăbuşirii au ajuns la spital. Prefectul de Neamţ a declarat că deja a avut o şedinţă cu cei implicaţi în acest caz şi a cerut mai multe verificări. Potrivit surselor Observator, cele două maşini care s-au aflat pe pod în momentul prăbuşirii nu depăşeau limita de tonaj impusă de constructor, respectiv 40 de tone.

Vezi și
Clara Mihociu Like

Se spune că în fiecare glumă există și un sâmbure de adevăr. Cam așa am ajuns eu pe tărâmul presei. În glumă, un profesor mi-a spus că am voce de radio la finalul primului an de facultate.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Val de anchete după prăbuşirea podului din Neamţ. Surse: cele două vehicule nu ar fi depăşit limita de tonaj impusă de constructor