Antena Meniu Search
x

Un fost ofițer de poliție judiciară nu crede în teoria cadavrului incinerat, în cazul morţii Alexandrei Măceşanu

Valeriu Șuhan, fost ofițer de poliție judiciară, vorbeşte despre mai multe neconcordanţe care apar în legătură cu modul în care a acționat Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal.

Un fost ofițer de poliție judiciară nu crede în teoria cadavrului incinerat, în cazul morţii Alexandrei Măceşanu - cancan.ro / Observator

Valeriu Șuhan, fost ofițer de poliție judiciară, vorbeşte despre mai multe neconcordanţe care apar în legătură cu modul în care a acționat Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal.

Şuhan nu crede în teoria cadavrului ars în cazanul din curte și nu își explică de ce Gheorghe Dincă ar fi lăsat "urme" în parc.

Potrivit fostului ofiţer de poliţie judiciară, sunt trei probleme care rămân nerezolvate, chiar şi după confimarea ADN-ului Alexandrei Măceşanu.

- În opinia mea ADN-ul oaselor din cazan nu are legătură cu modalitatea de suprimare. Eu nu cred sub nici o formă că Dincă i-a incinerat cadavrul fetei în cazanul ăla.

- Rămâne și următoarea întrebare: de ce oasele sunt atât de fragmentate și de ce dinții sunt separați și desprinși din cavitatea buco- maxilo- facială?

- De ce criminalul nu a ars telefonul mobil, cartela și hainele în acel cazan, având în vedere că se vorbește de temperaturi care au dus la incinerarea unui corp uman. De ce să prefere să lase urme în parcul din oraș?

"Chiar în condițiile descrise privind măsurile luate de criminal pentru creșterea puterii de combustie, continui să am dubii foarte serioase că acest lucru s-a întâmplat", a mai spus Valeriu Şuhan, potrivit stiripesurse.ro.

La această oră, criminaliştii fac din nou săpături pe proprietatea lui Gheorghe Dincă, după ce aseară, familia Alexandrei Măceşanu a fost anunţată de ministerul Justiţiei că ADN-ul fetei a fost confirmat în cenuşa găsită în butoiul din curte.

Legiştii de la IML analizezază în regim de urgenţă şi noile probe descoperite ieri, după ce căutările au fost înterupte timp de 4 zile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Un fost ofițer de poliție judiciară nu crede în teoria cadavrului incinerat, în cazul morţii Alexandrei Măceşanu