Antena Meniu Search
x

Video Valul de caniculă loveşte România în weekend. Preţul unei nopţi de cazare pe litoralul românesc

Valul de canicula din Europa ajunge şi în România. Vom avea peste 30 de grade Celsius la umbră în următoarele zile. Îngrijorător este faptul că zilele toride vor fi urmate de nopţi tropicale, când mercurul din termometre nu va scădea sub valoarea de 20 de grade Celsius. Singurii care par să se bucure sunt românii care merg în concediu, pe litoral.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 14.07.2022, 13:53

Vezi și

Meteorologii spun că în acest weekend vom avea pe litoral temperaturi între 29 şi 31 de grade Celsius. Apa mării este însă perfectă pentru cei care vor să se răcorească, are între 24 şi 25 de grade Celsius. Românii care vor să scape de caniculă, pot veni la mare. Tarifele la hoteluri pornesc de la 250 de lei pe noapte şi ajung până la 500-600 de lei, în funcţie de hotelul pe care îl alegeţi sau staţiunea în care doriţi să vă petreceţi weekend-ul.

Dacă vreţi să veniţi cu rulota sau cu cortul, puteţi face asta pe plaja Corbu, spre exemplu. Sunt zone special amenajate şi costă 30 de lei pe zi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Valul de caniculă loveşte România în weekend. Preţul unei nopţi de cazare pe litoralul românesc