Antena Meniu Search
x

Video Vama Palanca din Republica Moldova, luată cu asalt de ucraineni. Zeci de copii aşteaptă să ajungă la un adăpost

În Vama Palanca din Republica Moldova, vântul s-a înteţit, în această dimineaţă, şi sunt zeci de copiii care aşteaptă, acoperiţi cu pături, să fie preluaţi de autorităţi sau de voluntari şi să ajungă la un adăpost cald. Sunt multe familii care au plecat de acasă cu sacoşe cu haine şi animalele de companie. 

de Redactia Observator

la 28.02.2022, 17:34

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Bogdan Dinu, reporter Observator:  În ciuda temperaturilor scăzute, dar şi a vântului care suflă cu putere. Sunt în continuare foarte mulţi oameni aici în vamă. Vorbim de aproape 3.000 de persoane care au trecut graniţa în ultimele 12 ore din Ucraina în Republica Moldova. I-am văzut pe câţiva dintre ei, sunt înveliţi în pături, şi-au găsit un loc pe unde au apucat şi speră să ajungă cât mai repede undeva la căldură. Au avut încă o noapte agitată pe care au petrecut-o pe drumul către Republica Moldova. Sunt şi foarte mulţi localnici care au venit aici încă de la primele ore ale dimineţii. Sut aici şi cele două corturi militare pe care cei de la ISU le-au ridicat seara trecută. Nu satau deloc goale. Sunt mame cu bebeluşi în cărucioare, oameni cu animale de companie care se adăpostesc aici. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Vama Palanca din Republica Moldova, luată cu asalt de ucraineni. Zeci de copii aşteaptă să ajungă la un adăpost